Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mar 2010 - Anul XV, nr. 71 (4362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica Bellucci, însărcinată în şase luni, a pozat seminud pentru revista Vanity Fair

Actriţa italiană Monica Bellucci, în vârstă de 45 de ani, însărcinată în şase luni cu cel de-al doilea ei copil, a pozat seminud, din nou, pentru coperta revistei Vanity Fair, informează dailymail.co.uk.

Monica Bellucci, căsătorită cu actorul francez Vincent Cassel, a pozat pentru Vanity Fair în urmă cu şase ani, când era însărcinată cu primul lor copil. Actriţa italiană a declarat că acea experienţă i-a plăcut atât de mult încât a decis să o repete.

Multe alte femei celebre au făcut acest lucru, acceptând să pozeze nud sau semi-nud, pentru Vanity Fair, atunci când se aflau în ultimele luni de sarcină. Prima dintre ele, actriţa americană Demi Moore, a realizat poate cea mai celebră copertă de acest tip, în 1991, când era însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Monica Bellucci a declarat că s-a hotărât să facă din nou acest lucru pentru că a dorit să arate lumii întregi că a deveni mamă la o vârstă mijlocie nu reprezintă o problemă.

Însărcinată în şase luni, Monica Bellucci a declarat pentru ediţia italiană a revistei Vanity Fair: "Atunci când am născut primul copil (Deva, n.r.), la vârsta de 39 de ani, mi s-a spus că, dacă îmi doresc un al doilea, ar trebui să încerc imediat, dar eu nu eram pregătită pentru asta".

Actriţa italiană a precizat că nu a apelat la tratament medical specializat pentru a rămâne însărcinată.

"Trebuie să vă reamintiţi că acum femeile trăiesc, în medie, până la 85 de ani, aşa că avem suficient timp. Privind în urmă, dacă ne năşteam la începutul secolului al XIX-lea, am fi murit probabil înainte să ajungem la 40 de ani", a declarat actriţa italiană.

Monica Bellucci a declarat, totodată, că a ţinut de această dată să pozeze pentru Vanity Fair şi pentru a protesta faţă de politica oficială a statului italian în domeniul fertilizării, care interzice folosirea unui donator de spermă.

Monica Bellucci a debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.

Actriţa vorbeşte fluent limbile italiană, engleză, franceză şi spaniolă şi nu locuieşte permanent cu soţul său, pentru a evita rutina. Ea locuieşte la Londra şi Roma, în timp ce el locuieşte la Paris. Primul lor copil, Deva, s-a născut în 2004.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Bellucci, însărcinată în şase luni, a pozat seminud pentru revista Vanity Fair.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Monica Bellucci, însărcinată în şase luni, a pozat seminud pentru revista Vanity Fair5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei