Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mar 2010 - Anul XV, nr. 66 (4357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soţul Sandrei Bullock, acuzat de infidelitate, îşi cere scuze în presă

Jesse James, soţul actriţei Sandra Bullock, acuzat de o revistă americană de infidelitate, a negat aceste informaţii într-un comunicat remis revistei People, cerându-i, totodată, scuze soţiei sale pentru neplăcerile cauzate, informează AFP.

"Marea majoritate a acuzaţiilor care mi se aduc în presă sunt false şi nefondate. Nu voi mai face nici un alt comentariu public despre această chestiune privată", a declarat Jesse James, soţul actriţei Sandra Bullock.

Modelul Michelle McGee, în vârstă de 32 de ani, a declarat într-un interviu acordat săptămânalului american In Touch că a avut o aventură cu Jesse James în timp ce soţia acestuia, actriţa Sandra Bullock, participa la filmările pentru lungmetrajul "The Blind Side", filmul care i-a adus, pe 7 martie, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

"Există o singură persoană de învinovăţit în această poveste, iar această persoană sunt eu. Din cauza lipsei mele de discernământ, merit toate lucrurile negative care mi se întâmplă", a spus Jesse James. "Tot acest incident le-a provocat soţiei şi copiilor mei multă durere (...) şi sunt foarte trist că i-am făcut să treacă prin aşa ceva. Îmi pare foarte rău de durerea pe care le-am cauzat-o. Sper că vor putea să mă ierte", a adăugat soţul actriţei americane.

În timp ce numeroase reviste americane reproduceau interviul acordat de Michelle McGee, Sandra Bullock anunţa că îşi anulează, "din motive personale neprevăzute", participarea la premiera londoneză a filmului "The Blind Side", alimentând speculaţiile despre problemele conjugale ale cuplului.

Revista People, specializată în informaţii despre viaţa starurilor de la Hollywood, a anunţat deja că Sandra Bullock şi Jesse James nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş, actriţa americană părăsind domiciliul conjugal din California în urmă cu câteva zile.

Sandra Bullock, în vârstă de 45 de ani, şi Jesse James, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în 2004 pe platoul de filmare al emisiunii "Monster Garage", prezentată de James pentru postul Discovery Channel. Sandra Bullock şi Jesse James s-au căsătorit în iulie 2005. Cei doi nu au copii împreună, însă Jesse James are trei copii provenind din două mariaje anterioare.

Jesse James este un constructor de motociclete şi vedeta unui reality show de televiziune.

Căsătoria lor a surprins multe persoane la Hollywood, uimite de alianţa dintre o actriţă renumită pentru discreţia din viaţa personală şi un personaj rebel, aflat la a treia căsnicie şi care a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor americane, din cauza problemelor judiciare pe care le-a avut cu una dintre fostele sale soţii, o actriţă de filme porno.

Jesse James a fost prezent alături de soţia sa pe durata întregului sezon al premiilor de la Hollywood, în timpul căruia Sandra Bullock a primit toate premiile importante, începând cu premiul Sindicatului actorilor americani şi terminând cu premiul Oscar.

La gala Globurilor de Aur, actriţa a ţinut de altfel să îi mulţumească soţului ei: "Nu e deloc de mirare că munca mea a devenit mai bună după ce te-am cunoscut pe tine", a declarat Sandra Bullock.

Problemele conjugale ale Sandrei Bullock au apărut la doar câteva zile după surprinzătorul anunţ al divorţului actriţei Kate Winslet, laureată cu Oscarul pentru interpretare în 2009, de regizorul Sam Mendes, alimentând astfel din nou mai vechile speculaţii despre "blestemul premiilor Oscar". Actriţele Hilary Swank, Halle Berry, Reese Witherspoon şi Julia Roberts s-au despărţit şi ele de soţii sau de partenerii lor de viaţă, la puţin timp după ce au primit premiul Oscar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţul Sandrei Bullock, acuzat de infidelitate, îşi cere scuze în presă.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Soţul Sandrei Bullock, acuzat de infidelitate, îşi cere scuze în presă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei