Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mar 2010 - Anul XV, nr. 66 (4357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două fotografii incendiare ale Carlei Bruni, scoase la licitaţie

Două fotografii provocatoare ale Carlei Bruni, realizate când actuala primă doamnă a Franţei avea vârsta de 25 de ani şi era fotomodel, vor fi scoase la licitaţie, informează dailymail.co.uk.

În momentul în care prima doamnă a Franţei şi-a redus considerabil numărul apariţiilor publice pentru a încerca să tempereze valul de articole apărute recent în presa internaţională pe tema mariajului ei cu Nicolas Sarkozy, publicaţia britanică Daily Mail afirmă că două fotografii incendiare ale Carlei Bruni o readuc din nou în atenţia presei internaţionale.

Două fotografii ale Carlei Bruni, făcute în perioada în care aceasta era model profesionist, vor fi scoase la licitaţie. În prima dintre ele, făcută de renumitul fotograf Helmut Newton, Carla Bruni, pe atunci în vârstă de 25 de ani, apare uşor aplecată peste un pian, cu rochia ridicată, într-o postură mai degrabă "riscantă".

Cealaltă fotografie, făcută de Pamela Hanson în 1987, o prezintă pe Carla Bruni fumând o ţigaretă, purtând o pereche de bikini de culoare albă şi un tricou alb, ridicat într-o manieră provocatoare.

Fotografii ale Carlei Bruni, în vârstă de 43 de ani, care o prezintă în diverse posturi mai mult sau mai puţin compromiţătoare, au apărut şi în trecut în presa internaţională. Însă în acest moment, apariţia celor două fotografii este inoportună, din cauza zvonurilor privind aventurile pe care le-ar avea ambii membri ai cuplului prezidenţial francez.

Săptămâna trecută în presă au apărut numeroase articole în care s-a afirmat că prima doamnă a Franţei ar avea o relaţie cu un muzician francez, Benjamin Biolay, cu şase ani mai tânăr decât ea. S-a afirmat că Bruni, care în trecut a avut aventuri cu nume sonore din lumea showbiz-ului, precum Eric Clapton, Mick Jagger şi Donald Trump, ar fi petrecut o vacanţă romantică în Thailanda, împreună cu Benjamin Biolay.

În acelaşi timp, preşedintele Nicolas Sarkozy, în vârstă de 55 de ani, ar avea o aventură cu ministrul francez al Ecologiei, Chantal Jouanno, în vârstă de 40 de ani, o fostă campioană de karate.

În urmă cu doi ani, cuplul prezidenţial francez s-a confruntat cu o situaţie jenantă asemănătoare, când o fotografie nud a Carlei Bruni a fost scoasă la vânzare, la Londra, exact în perioada în care Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy efectuau o vizită de stat în Marea Britanie, la invitaţia reginei Elizabeth a II-a şi a prinţului Philip.

Acea fotografie a fost vândută cu 91.750 de dolari, fiind achiziţionată de un cumpărător din New York, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două fotografii incendiare ale Carlei Bruni, scoase la licitaţie.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Două fotografii incendiare ale Carlei Bruni, scoase la licitaţie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei