Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2010 - Anul XV, nr. 65 (4356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lady Gaga, "o ucigaşă cu sânge rece", în următorul film regizat de Quentin Tarantino

Cântăreaţa pop Lady Gaga ar putea fi distribuită în următorul proiect cinematografic al regizorului Quentin Tarantino, în care ar trebui să joace rolul unei "ucigaşe cu sânge rece", informează totalfilm.com.

Regizorul american, care împlineşte 47 de ani în această lună, este un mare admirator al cântăreţei Lady Gaga, renumită pentru originalitatea costumelor sale, considerând că aceasta este o actriţă înnăscută.

Lady Gaga a generat, săptămâna trecută, o serie de zvonuri referitoare la o posibilă colaborare cu Tarantino, după ce a dezvăluit presei americane că a folosit, în noul ei videoclip, automobilul regizorului, un Chevrolet Silverado - denumit "Pussy Wagon" în filmul "Kill Bill: Volumul 1".

"Am luat prânzul într-o zi, la Los Angeles, şi i-am povestit câte ceva despre conceptul pentru noul meu videoclip, iar el mi-a spus: «Trebuie neapărat să foloseşti în clip automobilul meu Pussy Wagon»", a declarat cântăreaţa.

Relaţia dintre cei doi artişti a evoluat dincolo de declaraţiile politicoase şi flateria mutuală, o practică curentă la Hollywood, conturându-se tot mai mult o colaborare în viitorul apropiat între Quentin Tarantino şi Lady Gaga.

"A distribuit-o deja în două dintre viitoarele lui proiecte, iar într-unul dintre ele va interpreta rolul unei ucigaşe cu sânge rece", a declarat o sursă din anturajul celebrului regizor american. "Cinematografia ar reprezenta o uriaşă nouă provocare pentru Gaga, dar ea este încântată de acest proiect", a spus aceeaşi sursă.

Pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga şi-a lansat albumul de debut, intitulat "The Fame", în 2008, însă nu a avut un mare impact asupra pieţei muzicale internaţionale. Dar primele două discuri single - "Just Dance" şi "Poker Face" - au obţinut poziţii fruntaşe în clasamente. Ea şi-a lansat cel de-al doilea album, "The Fame Monster", în noiembrie 2009. Până în prezent, a vândut peste 20 de milioane de single-uri în format digital şi peste patru milioane de albume în întreaga lume. Lady Gaga a primit o nominalizare la cea mai recentă ediţie a premiilor Grammy, la categoria "cea mai bună înregistrare dance" şi a câştigat trei Brit Awards.

Deşi este acuzat de critici că trivializează şi estetizează violenţa, Quentin Tarantino este câştigătorul unui premiu Oscar şi al unui Palme d'Or, distincţii obţinute pentru filmul "Pulp Fiction" (1994). Remarcat încă de la debutul său regizoral, cu "Reservoir Dogs" (1992), Tarantino şi-a surprins de fiecare dată publicul graţie unor pelicule precum "Jackie Brown" (1994), "Kill Bill Vol. 1" (2003) şi "Kill Bill Vol. 2" (2004). Cel mai recent lungmetraj al său este "Ticăloşi fără glorie", cu Brad Pitt în rolul principal, lansat la Festivalul de la Cannes 2009, devenit între timp şi un succes de box office.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Gaga, "o ucigaşă cu sânge rece", în următorul film regizat de Quentin Tarantino.
 Vizualizări articol: 374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Gaga, "o ucigaşă cu sânge rece", în următorul film regizat de Quentin Tarantino0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei