Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lady Gaga îşi prezintă viaţa, astăzi, la "MTV Idol"

Excentrica Lady Gaga îşi prezintă viaţa, astăzi, de la ora 19.00, la emisiunea "MTV Idol", informează postul de televiziune MTV.

Stilul lui Lady Gaga a iscat diverse opinii contradictorii, fiind clasificat deseori drept vulgar, fără însă ca cineva să-i poată nega originalitatea.

Ea a declarat că a fost influenţată de rockeri ca David Bowie şi Queen, cântăreţii Michael Jackson şi Madonna, artistul Andy Warhol, poetul Rainer Maria Rilke şi designerul Grace Jones. Mai mult, cântăreaţa spune că atunci când vine vorba de compunerea versurilor pentru piesele sale şi de interpretările live, întotdeauna se gândeşte şi la haine, la modă în general.

"Când compun muzica, mă gândesc la hainele pe care vreau să le port pe scenǎ. Este important ca lucrurile să se îmbine unele cu altele: concerte artistice, hainele, arta. Pentru mine, toate acestea (...) devin o poveste reală, care trebuie să le placă fanilor. Vreau ca imaginaţia fanilor să se dezlănţuie şi să-şi dorească să guste şi să savureze pe îndelete toată creaţia mea", spune artista.

Pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga şi-a lansat albumul de debut, intitulat "The Fame", în 2008, însă nu a avut un mare impact asupra pieţei muzicale internaţionale. Dar primele două discuri single - "Just Dance" şi "Poker Face" - au obţinut poziţii fruntaşe în clasamente. Ea şi-a lansat cel de-al doilea album, "The Fame Monster", în noiembrie 2009. Până în prezent, ea a vândut peste 20 de milioane de single-uri în format digital şi peste patru milioane de albume în întreaga lume. Lady Gaga a primit o nominalizare la cea mai recentă ediţie a premiilor Grammy, la categoria "cea mai bună înregistrare dance" şi a câştigat trei Brit Awards.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Gaga îşi prezintă viaţa, astăzi, la "MTV Idol".
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Lady Gaga îşi prezintă viaţa, astăzi, la "MTV Idol"3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei