Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Celine Dion va lansa un nou album în limba franceză

Cântăreaţa Celine Dion pregăteşte un nou album în limba franceză, care va fi lansat către sfârşitul anului 2010 sau începutul lui 2011, a anunţat Rene Angelil, soţul şi producătorul muzical al artistei, într-un interviu publicat, marţi, în Le Parisien, informează AFP.

"Albumul va fi înregistrat la Paris, pentru partea de orchestraţie, şi fără îndoială în Florida sau la Montreal, pentru vocea lui Celine", a declarat Rene Angelil, care a confirmat cu această ocazie că cinci piese au fost deja selecţionate pentru a fi incluse pe acest material discografic.

"Visul nostru este ca Jean-Jacques Goldman să producă albumul", a adăugat Angelil, reamintind că renumitul cântăreţ şi compozitor francez a participat întotdeauna "de aproape sau de departe" la conceperea albumelor în limba franceză lansate de Celine Dion.

"S-a retras acum, se ocupă mai mult de familia sa. Încă nu i-am cerut cântece, dar poate că va accepta să ne compună unul sau două", a mărturisit Rene Angelil, sosit la Paris pentru a-şi lansa biografia, "Derrière le conte de fées".

Jean-Jacques Goldman a colaborat pentru prima oară cu artista din Quebec în 1995, concepând albumul "D'eux", care s-a vândut în 7 milioane de exemplare pe plan mondial. Cel mai recent album în limba franceză lansat de Celine Dion, intitulat "D'elles", datează din 2007.

Cântăreaţa va începe, pe 15 martie 2011, o nouă serie de spectacole pe care le va susţine la cazinoul Caesars Palace din Las Vegas, unde va fi acompaniată de 31 de muzicieni.

Celine Dion, câştigătoare a cinci premii Grammy, se numără printre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, cu peste 200 de milioane de albume vândute pe plan mondial. Dintre cele mai cunoscute hituri ale sale fac parte piesele "My Heart Will Go On" şi "If You Asked Me To".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Celine Dion va lansa un nou album în limba franceză.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celine Dion va lansa un nou album în limba franceză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei