Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mar 2010 - Anul XV, nr. 62 (4353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jude Law îşi va putea vedea fiica cea mică doar de două ori pe an

Actorul britanic Jude Law a ajuns la o înţelegere legală cu modelul american Samantha Burke, mama celui de-al patrulea său copil, în urma căreia va putea să îşi vadă fiica doar de două ori pe an şi va trebui să plătească pensie alimentară, informează femalefirst.co.uk.

Jude Law a devenit tată pentru a patra oară în septembrie 2009, după ce Samantha Burke a născut o fetiţă, Sophia. Samantha Burke a rămas însărcinată după o aventură de o noapte cu Jude Law, pe care l-a cunoscut într-un club din New York. Actorul britanic se afla în oraşul american pentru a filma pentru pelicula "Sherlock Holmes".

Jude Law şi-a văzut fiica pentru prima oară în februarie, cu ocazia unei călătorii în Florida, când a ajuns la o înţelegere cu Samantha Burke, care stipulează că actorul britanic are dreptul de a-şi vedea fiica de două ori pe an şi obligaţia de a plăti cu regularitate pensia alimentară, potrivit publicaţiei britanice News of the World.

Pensia alimentară este în valoare de 5.000 de dolari pe lună. Acordul prevede şi o clauză de confidenţialitate, prin care Samantha Burke s-a angajat să nu mai discute cu presa.

Actorul britanic în vârstă de 37 de ani are împreună cu fosta lui soţie, Sadie Frost, trei copii - Rafferty, în vârstă de 13 ani, Iris, în vârstă de nouă ani, şi Rudy, în vârstă de şapte ani.

În prezent, Jude Law are o relaţie cu fosta lui logodnică, Sienna Miller, de care s-a despărţit în noiembrie 2006, după ce actorul britanic a avut o aventură cu Daisy Wright, dădaca copiilor săi.

Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain". Actorul britanic este prezent pe afişul filmului "Sherlock Holmes", în regia lui Guy Ritchie, în care joacă rolul asistentului celebrului detectiv, Dr. Watson.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jude Law îşi va putea vedea fiica cea mică doar de două ori pe an.
 Vizualizări articol: 309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jude Law îşi va putea vedea fiica cea mică doar de două ori pe an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei