Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2010 - Anul XV, nr. 54 (4345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şoferul top-modelului Naomi Campbell i-a cerut scuze manechinului britanic

Şoferul top-modelului Naomi Campbell, pe care a acuzat-o de agresiune, marţi, a retractat această declaraţie, joi, retrăgându-şi plângerea şi cerându-i scuze renumitului manechin, relatează AFP.

La rândul său, Naomi Campbell a declarat imediat, într-un comunicat, că acceptă scuzele şoferului şi că doreşte "să tragă linie" după această poveste.

Miodrag Mejdina, şoferul modelului britanic, a declarat, marţi, poliţiei americane că a fost lovit foarte puternic de către Naomi Campbell, în partea din spate a capului, în timp ce conducea limuzina starului prin New York.

Potrivit declaraţiei lui Mejdina, citată de un purtător de cuvânt al poliţiei din New York, capul şoferul s-a lovit violent de volanul limuzinei Cadillac Escalade pe care o conducea prin Manhattan, impactul soldându-se cu o contuzie sub ochiul drept. Mejdina a declarat şi faptul că Naomi Campbell a fugit de la faţa locului, după ce l-a lovit.

Însă la doar două zile după aceste fapte, şoferul starului britanic a făcut cale întoarsă şi a prezentat presei o declaraţie complet diferită: "Pe 2 martie m-am certat cu Naomi Campbell, eram nervos şi am reacţionat de o manieră excesivă", se afirmă în acest comunicat, transmis presei de avocatul şoferului, Earl Ward.

"A fost o neînţelegere şi regret că am apelat la poliţie. Toată această poveste a luat proporţii exagerate şi îi cer scuze domnişoarei Campbell pentru că m-am aflat la originea acestui incident", a explicat Miodrag Mejdina.

Şoferul şi-a retras plângerea, joi, a precizat avocatul acestuia.

La rândul ei, Naomi Campbell a reacţionat imediat, printr-un comunicat remis de serviciul ei de presă. "Pe 2 mai, am fost acuzată că am avut un comportament inacceptabil faţă de un şofer, în New York (...) şi sunt bucuroasă că şoferul şi-a cerut scuze. Vreau să trag linie după aceste ultime zile şi să merg mai departe", a declarat celebrul model britanic.

Acest incident ţine, de marţi, prima pagină a presei de cancan, deoarece Naomi Campbell are antecedente în ceea ce priveşte acuzaţiile de agresiune. În 2008, Naomi Campbell a fost condamnată de un tribunal din Londra la efectuarea a 200 de ore de muncă în folosul comunităţii, după ce a recunoscut că a agresat doi ofiţeri de poliţie, într-un aeroport, după ce a constatat că unul dintre bagajele sale a fost pierdut de compania aeriană cu avionul căreia a zburat.

Campbell a efectuat alte cinci zile de muncă în folosul comunităţii, spălând podele şi curăţând toalete, în urma sentinţei unui tribunal din New York, în 2007, după ce şi-a lovit menajera cu telefonul mobil, în urma unei altercaţii al cărei subiect a fost o pereche de jeanşi. După acest incident, acelaşi tribunal i-a ordonat modelului britanic să urmeze un curs special de terapie pentru controlul acceselor de furie.

Într-un incident precedent, în 1998, Campbell şi-a lovit asistenta, pe Georgina Galanis, tot cu un telefon. Ea a pledat vinovat, în 2000, în faţa tribunalului din Toronto, cerându-şi scuze în mod public şi plătindu-i Georginei Galanis despăgubiri.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul top-modelului Naomi Campbell i-a cerut scuze manechinului britanic.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferul top-modelului Naomi Campbell i-a cerut scuze manechinului britanic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei