Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2010 - Anul XV, nr. 54 (4345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mihaela Rădulescu revine la Antena 1 pentru o emisiune de Ziua Femeii

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu revine la Antena 1 pentru a modera o emisiune dedicată Zilei Femeii, difuzată pe 7 martie, începând cu ora 13.30, informează postul TV.

Printre invitaţii Mihaelei Rădulescu se vor număra şi Monica Columbeanu, Mădălin Voicu, Andreea Bănică, Valentina Fătu, Bianca Anghel, Holograf şi baletul Teatrului Majestic din Ploieşti.

Astfel, cu Monica Columbeanu în platou, Nuami Dinescu şi Liliana Mocanu vor demonstra că, pentru a fi o divă, fiecare femeie are nevoie de un şofer. Cristina Cioran va fi "blonda de la drept" în varianta autohtonă, iar un alt actor, Dragos Moştenescu, le va arata telespectatorilor că, din când în când, şi bărbaţii pot fi dive, interpretând una dintre piesele lui Elton John.

Holograf şi Fly project le vor oferi doamnelor un cadou muzical, iar Anca Sigartău, Maria Buză, Raluca Ghervan şi George Ivaşcu vor pune în scenă sketch-uri umoristice. George Ivaşcu va veni însoţit de masteranzii Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, care vor interpreta un moment din spectacolul "Poveste din Soho", după "Opera de 3 parale".

De asemenea, baletul Teatrului Majestic din Ploieşti va susţine un moment artistic, în timp ce trupa Xtreme va prezenta numere de acrobaţie inedită.

Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste zece ani în televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfârşitul lunii mai 2009, renunţând la emisiunea "Duminica în familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat de Mihaela Rădulescu a fost fiul său, Ayan. Ulterior, Mihaela Rădulescu a prezentat mai multe ediţii speciale ale unor emisiuni la postul Antena 1, a lansat cartea "Nişte răspunsuri", a făcut un interviu cu scriitorul american Dan Brown şi a scris scenariul unui serial de televiziune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihaela Rădulescu revine la Antena 1 pentru o emisiune de Ziua Femeii.
 Vizualizări articol: 387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihaela Rădulescu revine la Antena 1 pentru o emisiune de Ziua Femeii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei