Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2010 - Anul XV, nr. 54 (4345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp, presat de iubită să renunţe la un rol din cauza scenelor fierbinţi cu Angelina Jolie

Johnny Depp este presat de partenera sa de viaţă, Vanessa Paradis, să renunţe la rolul din lungmetrajul "The Tourist", din cauza scenelor fierbinţi pe care trebuie să le joace alături de Angelina Jolie, informează dailymail.co.uk.

Potrivit presei britanice, Johnny Depp a fost distribuit în acest rol încă din iunie 2009, iar rugămintea Vanessei Paradis, formulată abia în ultimele zile, pare din acest motiv destul de bizară.

Se pare însă că cererea formulată de Vanessa Paradis, partenera de viaţă a lui Depp şi mama celor doi copii ai acestuia, are la bază scenele pasionale dintre Johnny Depp şi Angelina Jolie, incluse în scenariul filmului "The Tourist".

Vanessa Paradis, în vârstă de 37 de ani, i-ar fi "ordonat" lui Johnny Depp să îşi caute un alt rol, după ce a aflat că partenera acestuia din "The Tourist" va fi Angelina Jolie, despre care se afirmă că s-a îndrăgostit de actualul ei partener de viaţă, Brad Pitt, în timp ce filmau împreună lungmetrajul "Domnul şi Doamna Smith", în 2004.

Depp şi Jolie filmează deja de câteva zile împreună la Veneţia, însă Vanessa Paradis continuă să insiste ca partenerul ei de viaţă din ultimii 12 ani să se retragă din acest proiect cinematografic, potrivit unui articol publicat în The New York Post.

Scenariul filmului conţine o scenă de dragoste extrem de pasională între Depp şi Jolie, interpreta unui agent Interpol care seduce un turist.

"În prezent, el încearcă să renunţe la acest rol, însă nu ştiu dacă va putea. Dar el încearcă şi se discută înlocuirea lui cu Brad Pitt sau cu Leonardo DiCaprio", a declarat aceeaşi sursă pentru The New York Post.

Revista americană Life&Style susţine că a obţinut o copie a scenariului scris de Julian Fellowes pentru "The Tourist" şi a aflat astfel că scena în cauză dintre Depp şi Jolie va avea loc sub duş.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis au o relaţie de cuplu de peste 12 ani, fără a fi însă căsătoriţi, şi au doi copii împreună: Lily Rose, în vârstă de 10 ani, şi Jack, în vârstă de şapte.

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). El a devenit foarte popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones. Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

Vanessa Paradis, în vârstă de 37 de ani, a devenit celebră graţie hitului "Jo le taxi" şi a fost recompensată cu un premiu Cesar - echivalentul francez al Oscarului - pentru rolul din filmul "Noce Blanche" (1989), însă în ultimii ani s-a ocupat mai mult de creşterea celor doi copii. Actorii locuiesc mai mult în sudul Franţei, într-o localitate situată la o oră de St. Tropez. Depp a declarat de multe ori că iubeşte viaţa pe care o duce în Franţa, pentru că în această ţară viaţa este mai simplă şi mai liniştită, iar el este tratat ca un om obişnuit.

Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Pelicula "The Tourist" este un remake al filmului francez "Anthony Zimmer", din 2005. Iniţial, Tom Cruise urma să interpreteze rolul masculin principal, însă acesta a revenit, mai întâi, actorului Sam Worthington, graţie succeselor sale recente din "Terminator - Salvarea" şi "Avatar", care a fost înlocuit în cele din urmă de Johnny Depp. În proiectul iniţial, rolul agentei Interpol a fost atribuit actriţei Charlize Theron, care a fost înlocuită în cele din urmă de Angelina Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp, presat de iubită să renunţe la un rol din cauza scenelor fierbinţi cu Angelina Jolie.
 Vizualizări articol: 378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp, presat de iubită să renunţe la un rol din cauza scenelor fierbinţi cu Angelina Jolie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei