Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mar 2010 - Anul XV, nr. 52 (4343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bruce Willis, în noul videoclip Gorillaz

Actorul american Bruce Willis apare în videoclipul piesei "Stylo", cel mai recent single lansat de trupa Gorillaz, informează allocine.fr.

În timp ce comunitatea internauţilor freamătă de nerăbdare, cu câteva zile înainte de lansarea noului album al trupei Gorillaz, ce va avea loc pe 6 martie, o surpriză plăcută îi aşteaptă pe cinefilii care vor viziona noul videoclip al piesei "Stylo".

În acest videoclip, Bruce Willis interpretează un personaj a cărui atitudine pare inspirată din cea a lui Mad Max.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Mai apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Die Hard", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Cel de-al treilea album al trupei Gorillaz se numeşte "Plastic Beach", este produs de Virgin Records şi conţine 16 piese, printre care şi o serie de colaborări cu Lou Reed, Mos Def, Snoop Dogg, De La Soul, Bobby Womack, Mark E. Smith şi Gruff Rhys.

Gorillaz este un proiect britanic compus din patru personaje virtuale: 2D, Murdoc, Noodle şi Russell. Trupa a fost creată de Damon Albarn şi Jamie Hewlett. Lor li s-au alăturat DJ Dan "The Automator" Nakamura şi rapper-ul Del Tha Funkee Homosapiens.Primul album al formaţiei, "Gorillaz" (2001), s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Al doilea, "Demon Days" (2005), a depăşit 4,5 milioane de copii. Grupul a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai de succes formaţie virtuală din lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bruce Willis, în noul videoclip Gorillaz.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bruce Willis, în noul videoclip Gorillaz0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei