Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2010 - Anul XV, nr. 50 (4341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica Dascălu vorbeşte, în The One, despre căsătoria sa şi despre luna de miere

Vedeta TV Monica Dascălu vorbeşte, în ediţia de martie a revistei The One, despre căsătoria sa cu avocatul Mihai Bejenaru, dar şi despre luna de miere, informează un comunicat.

Proaspăt întoarsă din luna de miere, Monica Dascălu a realizat un pictorial floral pentru numărul din martie al revistei The One, unde a vorbit despre nunta sa, sărbătorită la Istanbul şi în Maldive.

În Bucureşti, Monica Dascălu şi Mihai Bejenaru au făcut cununia civilă şi apoi cea religioasă. Petrecerea şi o a doua ceremonie simbolică au urmat în două ţări diferite.

Monica mărturiseşte în The One faptul că nu şi-au dorit o nuntă tradiţională, pentru că nu cred în clişee şi obligaţii de niciun fel. Astfel, cei doi au făcut cununia religioasă în ţară pentru bunicile lor, deoarece acestea nu îi puteau însoţi la Istanbul.

"Într-o după-masă, când eu mă jucam acasă cu căţelul nostru, Mihai a venit, s-a aşezat în genunchi şi m-a cerut. A fost cea mai frumoasă cerere în căsătorie pe care mi-o puteam închipui", spune Monica Dascălu cu privire la cererea în căsătorie.

Monica explică, în numărul din martie al revistei The One, de ce au avut atâtea petreceri pentru un singur eveniment: "Am făcut o petrecere aici pentru familie, dar am vrut să mai facem una într-un loc drag nouă, la Istanbul. Pe Bosfor există un loc special, extrem de romantic, unde eu şi Mihai ne-am simţit foarte bine. Iar în Maldive am făcut o ceremonie simbolică şi am petrecut acolo luna de miere. Iniţial, am vrut să facem luna de miere în Bora Bora, dar pentru că nu era sezon, am ales Maldive, un loc cu apă şi nisip, cu fructe, cu oameni veseli. Şi, după ceremonia de acolo, în care ne-am spus jurămintele, am fost trimişi într-o călătorie iniţiatică pe ocean".

Rochia de la cununia civilă a fost creată de designerul Stephan Pelger, iar pe cea de la biserică a cumpărat-o dintr-un magazin. La petrecerea de la Istanbul a purtat o rochie albă, cu corset, iar în Maldive, una foarte simplă, albă, fără bijuterii şi desculţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Dascălu vorbeşte, în The One, despre căsătoria sa şi despre luna de miere.
 Vizualizări articol: 2616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Monica Dascălu vorbeşte, în The One, despre căsătoria sa şi despre luna de miere5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Casa de piatra" trimis de
( 2 mar 2010, 19:38:39
Doamna Monica Dascalu Bejenaru este si o sa ramana cea mai frumoasa prezentatoare de stiri din Romania.Nu exista pe meleagurile Mioritei alta prezentatoare atat de frumoasa,plina de sarm,de sex-apell,etc.Domnule Mihai Bejenaru,trebuie sa fii mandru cu aceasta frumusete de fata.Casa de piatra va doresc,sanatate,fericire si multi copii frumosi si sanatosi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei