Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2010 - Anul XV, nr. 50 (4341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie, în rolul unei soţii lipsite de scrupule, într-un film de Darren Aronofsky

Angelina Jolie şi regizorul Darren Aronofsky se află în negocieri pentru a realiza o versiune cinematografică a romanului "Serena: A Novel", scris de Ron Rash în 2008, în care actriţa americană va interpreta rolul soţiei lipsite de scrupule a unui magnat al cherestelei, informează Reuters.

Cu o acţiune ce se desfăşoară în munţii din statul american Carolina de Nord, în 1929, intriga filmului îi prezintă pe George Pemberton şi pe tânăra lui soţie, Serena, pe măsură ce aceştia pun bazele unui imperiu al cherestelei. Serena se implică tot mai mult în afacerile cu cherestea ale soţului ei şi îl împinge la acte de cruzime tot mai mari. Atunci când află că nu poate avea copii, Serena decide să îl ucidă pe fiul bastard al soţului ei.

În prezent, acest proiect îşi caută surse de finanţare, iar dacă va fi realizat, va avea la bază un scenariu scris de Chris Kyle.

Angelina Jolie este una dintre puţinele actriţe care pot aduce succesul unui proiect sau pot să îl distrugă. Interesul ei pentru rolul din "Salt" i-a determinat pe producătorii studiourilor Sony Pictures să schimbe sexul personajului principal al filmului, tocmai pentru a o avea pe Jolie în distribuţia acestei pelicule, a cărei premieră va avea loc pe 23 iulie. Recent, Angelina Jolie a renunţat la proiectul "Wanted 2", iar surse de la Hollywood au declarat imediat că acest thriller, chiar dacă va fi realizat vreodată, e ca şi mort.

Actriţa americană filmează în aceste zile thrillerul "The Tourist", împreună cu Johnny Depp. Următorul ei proiect este un lungmetraj inspirat de personajul Kay Scarpetta, care are la bază romanele scriitoarei Patricia Cornwell.

Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Darren Aronofsky, care tocmai a terminat filmările pentru "Black Swan" pentru Fox Searchlight, se află în căutarea unui nou proiect cinematografic.

Regizorul, scenaristul şi producătorul american Darren Aronofsky a devenit celebru încă de la debutul său, fiind recompensat cu premiul pentru regie la Festivalul de la Sundance, pentru pelicula "Pi". A continuat cu "Requiem for a Dream", primit cu ovaţii la Cannes, devenit unul dintre filmele cult ale sfârşitului de secol XX, şi cu "Fântâna", cu Rachel Weisz şi Hugh Jackman. În 2008, cel mai recent film al său, "The Wrestler", a fost laureat la Sundance, a primit două premii Globul de Aur şi marele trofeu Leul de Aur de la Veneţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie, în rolul unei soţii lipsite de scrupule, într-un film de Darren Aronofsky.
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie, în rolul unei soţii lipsite de scrupule, într-un film de Darren Aronofsky0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei