Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 mar 2010 - Anul XV, nr. 49 (4340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Moss va dansa alături de Mihail Barîşnikov într-un scurtmetraj despre balet

Top modelul Kate Moss va dansa alături de Mihail Barîşnikov, considerat a fi unul dintre cei mai importanţi balerini ai perioadei moderne, într-un scurtmetraj realizat de renumitul coregraf şi regizor Michael Clark, informează site-ul dailymail.co.uk.

Top model, star pop şi designer de modă, Kate Moss va deveni şi balerină. Moss, în vârstă de 36 de ani, ia lecţii de balet în particular de la Clark, care i-a propus şi un stil de viaţă diferit pentru următoarele trei luni, până la începerea filmărilor, care vor debuta în luna iunie, la Marseille (Franţa).

Potrivit unor surse apropiate producţiei, Moss a fost sfătuită să renunţe la stilul ei de viaţă plin de petreceri.

"Kate trebuie să fie în formă, sănătoasă şi să arate bine, aşa că numărul de nopţi pierdute şi de petreceri trebuie să fie redus. Ştiu că este foarte fericită să participe la acest proiect şi ea însăşi vorbeşte despre faptul că doreşte să fie în formă şi să fie sănătoasă", a declarat una dintre surse.

"Va fi un film făcut pentru ei, aşa că nu trebuie să fie o primă balerină, chiar dacă ia lecţii. Barîşnikov este un bărbat frumos, dar are peste 60 de ani, aşa că nu i se cere să sară foarte sus sau să facă diferite alte lucruri. Este interesant pentru că este ceva făcut pentru ei", a spus aceeaşi sursă.

"În ochii lui Michael, ca regizor, camera dansează deja singură. Va fi o colaborare foarte interesantă şi filmul va fi un rezultat al dansului. Filmul va fi prezentat la un eveniment caritabil sau va fi expus într-o galerie unde să îl poată vedea toată lumea. Cred că aceasta este viziunea lui Michael", a mai precizat sursa.

Moss va merge luna viitoare la New York pentru a începe să lucreze alături de Barîşnikov.Top modelul a avut mai multe colaborări artistice. Ea a cântat alături de trupa Primal Scream, dar şi cu Babyshambles, formaţia fostului ei iubit, Pete Doherty. Totodată, Kate Moss şi-a lansat propria linie vestimentară, realizată pentru retailerul Top Shop.

Mihail Barîşnikov în vârstă de 62 de ani, care a apărut în ultimul sezon al serialului "Totul despre sex", şi-a început cariera la Kirov Ballet ( în prezent Mariinsky Ballet) în Sankt Petersburg înainte de a pleca în Canada în 1974.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Moss va dansa alături de Mihail Barîşnikov într-un scurtmetraj despre balet.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Moss va dansa alături de Mihail Barîşnikov într-un scurtmetraj despre balet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei