Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2010 - Anul XV, nr. 47 (4338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vanessa Paradis şi Johnny Depp, împreună pe marele ecran

Actorul american Johnny Depp şi partenera lui de viaţă, cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, vor apărea pentru prima oară împreună pe marele ecran, în filmul "My American Lover", informează femalefirst.co.uk.

"Da, ne pregătim pentru acest film. Vanessa va juca rolul feministei Simone de Beauvoir, iar eu voi interpreta rolul iubitului ei, Nelson Algren, un adevărat macho", a declarat Johnny Depp.

Simone de Beauvoir a fost o scriitoare franceză din secolul XX, celebră pentru romanul "The Second Sex", considerat o analiză a opresiunii feminine şi a evoluţiei feminismului contemporan, dar şi pentru relaţia ei deschisă cu filosoful existenţialist Jean-Paul Sartre. Simone de Beauvoir a călătorit în America Latină în 1949, împreună cu Nelson Algren.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis au o relaţie de cuplu de peste 12 ani, fără a fi însă căsătoriţi, şi au doi copii împreună: Lily Rose, în vârstă de 10 ani, şi Jack, în vârstă de şapte. Johnny Depp filmează în aceste zile thrillerul "The Tourist", alături de Angelina Jolie, la Paris, şi a declarat că este "impresionat" de talentul actriţei americane.

"E o femeie de treabă. Ia foarte în serios ceea ce face. M-a impresionat cu adevărat şi sunt încântat să lucrez alături de ea", a declarat Johnny Depp.

Actorul american s-a declarat încântat nu doar de faptul că va colabora cu Vanessa Paradis şi Angelina Jolie, ci şi pentru cel de-al patrulea film din franciza "Piraţii din Caraibe".

În vârstă de 46 de ani, Johnny Depp va juca din nou rolul căpitanului Jack Sparrow în filmul "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", a declarat pentru Blick.ch: "Îl iubesc pe Căpitanul Jack. În primele filme au existat atât de multe intrigi paralele, încât o parte a publicului, dar şi eu însumi, am devenit uneori confuzi. Următorul film va fi amuzant, extrem de amuzant".

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). El a devenit foarte popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones. Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

Vanessa Paradis, în vârstă de 37 de ani, a devenit celebră graţie hitului "Jo le taxi" şi a fost recompensată cu un premiu Cesar - echivalentul francez al Oscarului - pentru rolul din filmul "Noce Blanche" (1989), însă în ultimii ani s-a ocupat mai mult de creşterea celor doi copii. Actorii locuiesc mai mult în sudul Franţei, într-o localitate situată la o oră de St. Tropez.

Depp a declarat de multe ori că iubeşte viaţa pe care o duce în Franţa, pentru că în această ţară viaţa este mai simplă şi mai liniştită, iar el este tratat ca un om obişnuit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vanessa Paradis şi Johnny Depp, împreună pe marele ecran.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vanessa Paradis şi Johnny Depp, împreună pe marele ecran0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei