Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2010 - Anul XV, nr. 46 (4337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Charlie Sheen, starul serialului de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate", s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, la câteva zile după ce soţia sa a făcut acelaşi lucru, în încercarea de a-şi salva relaţia, după o altercaţie violentă care a avut loc anul trecut, de Crăciun, informează Reuters.

Sheen, în vârstă de 44 de ani, nu a făcut public motivul pentru care s-a internat, dar purtătorul său de cuvânt a declarat că aceasta este "o măsură preventivă". Din acest motiv, filmările pentru serialul în care joacă Sheen, difuzat de CBS TV, vor fi întrerupte temporar.

"A cerut să îi fie respectată viaţa privată. Nu vor fi făcute alte declaraţii", a spus, marţi, purtătorul de cuvânt al actorului, Stan Rosenfield. Site-ul tmz.com indică faptul că actorul va sta internat două săptămâni.

Cea de-a treia soţie a lui Sheen, Brooke Mueller, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din zona Los Angeles în urmă cu câteva zile, potrivit unor surse apropiate cuplului. Mueller, în vârstă de 32 de ani, face un tratament împotriva abuzului de substanţe interzise.

La începutul lunii februarie, Charlie Sheen a fost pus oficial sub acuzaţie, de autorităţile americane, pentru agresiunea comisă asupra soţiei sale, în timpul unei altercaţii care a avut loc de Crăciun, anul trecut, în reşedinţa de vacanţă din Colorado a cuplului.

Potrivit raportului poliţiei, actorul american i-a pus soţiei sale un cuţit la gât şi a ameninţat-o că o va ucide, după ce aceasta i-a spus că vrea să divorţeze.

Potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com, ambii erau sub influenţa alcoolului.

Sheen a fost eliberat pe cauţiune, după câteva ore de arest, şi va trebui să se prezinte la o audiere pe 15 martie, deşi Mueller a spus în mai multe rânduri că vrea ca acuzaţiile să fie retrase şi că ei doi încearcă să se împace.

Sheen a continuat să lucreze la serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", în aşteptarea procesului său. CBS şi creatorul show-ului au declarat, marţi, că "îl susţin pe Charlie Sheen în decizia sa voluntară de a se interna". Filmările pentru serial vor fi suspendate temporar. Producţia pentru sezonul 2009/2010 urma să se încheie în aprilie, potrivit unor surse din industrie.

În cazul în care va fi condamnat, Charlie Sheen riscă o pedeapsă între un an şi trei ani de închisoare, putând să fie eliberat condiţionat după doi ani, pentru bună purtare.

După ce a avut numeroase probleme cu justiţia în anii '90, în special din cauza consumului de droguri şi a violenţelor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, graţie rolurilor din serialele foarte populare "Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate" şi "Spin City".

Brooke Mueller, căsătorită cu Charlie Sheen din mai 2008, este mama celor mai mici dintre copiii starului - gemenii Max şi Bob -, născuţi în martie 2009. Charlie Sheen are şi două fiice cu actriţa Denise Richards, de care a divorţat în 2006, după un mariaj care a durat patru ani, dar şi o altă fiică, în vârstă de 23 de ani, dintr-o relaţie anterioară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.
 Vizualizări articol: 500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlie Sheen s-a internat într-o clinică de dezintoxicare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei