Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2010 - Anul XV, nr. 46 (4337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bruce Willis, în negocieri pentru a juca în al cincilea film din franciza "Greu de ucis"

Actorul american Bruce Willis a declarat recent că intenţionează să revină în franciza "Die Hard/ Greu de ucis", confirmând astfel faptul că al cincilea film din această serie se află în pregătire la Hollywood, informează femalefirst.co.uk.

Bruce Willis şi-a început cariera pe marile ecrane jucând în filme de acţiune şi a debutat în rolul poliţistului John McClane în filmul din 1988 "Die Hard/ Greu de ucis", care a avut parte de trei continuări.

În vârstă de 54 de ani, actorul american negociază cu producătorii de la Hollywood pentru a relua acest rol şi consideră că cel mai potrivit regizor pentru acest proiect cinematografic ar fi Len Wiseman, regizorul filmului "Live Free or Die Hard/ Greu de ucis 4" (2007).

"Cred că vom face un «Die Hard 5», anul viitor. L-aş angaja imediat pe Len Wiseman pentru a regiza acest film", a declarat Willis.

Actorul american a venit şi cu o idee pentru scenariul proiectului: "Trebuie să aibe un caracter internaţional. Aceasta va fi contribuţia mea la scenariu".

Totodată, Willis a recunoscut că preferă filmele poliţiste care ironizează acest gen: "Îmi place mult mai mult să râd de aceste filme, să nu fac prea mare caz de faptul că am jucat în multe astfel de pelicule. Sunt doar iluzii şi tâmpenii. Desigur, a fost extraordinar pentru mine că am avut aceste roluri, însă orice alt aspect poate fi aruncat la foc. Să îi faci pe oameni să râdă, acesta este singurul lucru care contează".

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Mai apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Die Hard", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bruce Willis, în negocieri pentru a juca în al cincilea film din franciza "Greu de ucis".
 Vizualizări articol: 374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bruce Willis, în negocieri pentru a juca în al cincilea film din franciza "Greu de ucis"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei