Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2010 - Anul XV, nr. 33 (4324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen, pus sub acuzaţie pentru agresiune, după o dispută cu soţia sa

Charlie Sheen a fost pus oficial sub acuzaţie, luni, de autorităţile americane, pentru agresiunea comisă asupra soţiei sale Brooke Mueller, în timpul unei altercaţii care a avut loc de Crăciun, anul trecut, în reşedinţa de vacanţă din Colorado a cuplului, informează AFP.
Actorul american în vârstă de 44 de ani a fost prezent la audierea de la tribunalul din Aspen (Colorado) şi pus oficial sub acuzaţie, deşi avocatul soţiei sale a cerut retragerea acesteia.
"Brooke doreşte închiderea cazului şi încetarea urmăririi penale", a declarat avocatul Yale Galanter, adăugând că cei doi soţi sunt "înspăimântaţi" de publicitatea imensă pe care a stârnit-o acest incident în presă.
Potrivit raportului poliţiei, actorul american i-a pus soţiei sale un cuţit la gât şi a ameninţat-o că o va ucide, în timpul unei altercaţii petrecute în prima zi de Crăciun.
Acuzaţiile nu au fost retrase, însă judecătorul a acceptat să anuleze ordinul de restricţie, emis pe numele lui Charlie Sheen, după arestarea acestuia, prin care i se interzicea orice contact cu soţia sa.
În schimb, actorul va trebui să urmeze un program special care să îl ajute să îşi controleze accesele de violenţă şi va trebui să îşi limiteze consumul de alcool şi de medicamente la dozele fixate de un medic desemnat de autorităţi.
În cazul în care va fi condamnat, Charlie Sheen riscă o pedeapsă între un an şi trei ani de închisoare, putând să fie eliberat condiţionat după doi ani, pentru bună purtare.
După ce a avut numeroase probleme cu justiţia în anii '90, în special din cauza consumului de droguri şi a violenţelor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, graţie rolurilor din serialele foarte populare "Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate" şi "Spin City".
Brooke Mueller, căsătorită cu Charlie Sheen din mai 2008, este mama celor mai mici dintre copiii starului - gemenii Max şi Bob -, născuţi în martie 2009. Charlie Sheen are şi două fiice cu actriţa Denise Richards, de care a divorţat în 2006, după un mariaj care a durat patru ani, dar şi o altă fiică, în vârstă de 23 de ani, dintr-o relaţie anterioară.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen, pus sub acuzaţie pentru agresiune, după o dispută cu soţia sa.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlie Sheen, pus sub acuzaţie pentru agresiune, după o dispută cu soţia sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei