Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2010 - Anul XV, nr. 22 (4313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clint Eastwood, cel mai iubit star de cinema în America

Actorul şi regizorul american Clint Eastwood, recompensat cu cinci premii Oscar, s-a situat pe primul loc în topul celor mai iubite staruri de cinema, potrivit rezultatelor unui sondaj care se realizează anual în Statele Unite ale Americii, informează Reuters.
Cineastul Clint Eastwood s-a situat pe primul loc în Harris Poll, un top realizat anual în Statele Unite începând cu 1994, după ce, trei ani consecutiv, acest loc a fost ocupat de Denzel Washington.
Sandra Bullock, recompensată recent cu un premiu Globul de Aur şi unul People's Choice, pentru rolul din filmul "The Blind Side", este actriţa preferată a Americii, situându-se pe locul al patrulea în Harris Poll. Bullock, în vârstă de 45 de ani, una dintre actriţele favorite la ediţia de anul acesta a premiilor Oscar, este preferata fanilor cu vârste între 33 şi 44 de ani, mai ales a celor din sudul SUA.
În acelaşi timp, Eastwood, în vârstă de 79 de ani, a fost preferat de publicul masculin, mai ales de republicani şi independenţi şi de cei cu vârste peste 45 de ani.
Johnny Depp, starul seriei "Piraţii din Caraibe", a urcat pe poziţia a doua, după ce în 2009 s-a situat pe poziţia a opta, fiind preferat de publicul feminin din SUA.
John Wayne, singurul star decedat inclus în top şi singurul care a apărut în toate ediţiile clasamentului, s-a situat pe poziţia a şaptea, în timp ce Will Smith, Harrison Ford şi Angelina Jolie au ieşit anul acesta din top.
Potrivit celei mai recente ediţii a Harris Poll, cele mai iubite staruri de cinema în America sunt, în ordine: Clint Eastwood, Johnny Depp, Denzel Washington, Sandra Bullock, Tom Hanks, George Clooney, John Wayne, Meryl Streep, Morgan Freeman, Julia Roberts.
Pentru realizarea studiului, Harris Poll a apelat la un eşantion de 2.276 de adulţi, care au răspuns unui formular online în cadrul unui sondaj realizat pe teritoriul american în perioada 7 - 14 decembrie.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clint Eastwood, cel mai iubit star de cinema în America.
 Vizualizări articol: 439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clint Eastwood, cel mai iubit star de cinema în America0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei