Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2010 - Anul XV, nr. 21 (4312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Justin Timberlake a primit titlul de bărbatul anului din partea Universităţii Harvard

Cântăreţul american Justin Timberlake va primi, în februarie, premiul Hasty Pudding pentru bărbatul anului 2010, din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard, în cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiază un obicei datând din secolul al XVI-lea, informează people.com.
Clubul Hasty Pudding de la Harvard, fondat în 1795, reprezintă cea mai veche trupă de teatru de amatori din Statele Unite ale Americii şi oferă acest premiu în fiecare an.
Astfel, Justin Timberlake va primi o oală de budincă, după care va conduce tradiţionala paradă prin Harvard Square. Starul va trebui să pretindă că susţine un tradiţional test de aptitudini, prin care sunt evaluate cunoştinţele studenţilor, înainte de a primi titlul de bărbatul anului.
Onoarea este rezervată actorilor care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea industriei de divertisment.
El a fost desemnat câştigătorul ediţiei din 2010 a premiului Hasty Pudding pentru că este "unul dintre cei mai influenţi artişti din cultura pop", se afirmă în comunicatul oficial emis de această companie de teatru.
Justin Timberlake va primi acest premiu pe 5 februarie, alături de actriţa Anne Hathaway, desemnată în urmă cu câteva zile drept femeia anului 2010 de către acelaşi juriu.
Câştigătorii primesc o oală de budincă aurită, o tradiţie care datează din 1795, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului lor club să aducă "o oală de budincă de cereale" la întâlnirile lor.
Deşi este un premiu prestigios, Anne Hathaway şi Justin Timberlake ar putea fi ruşinaţi de ceea ce vor trebui să facă pentru a-l primi. Câştigătoarea de anul trecut, Renee Zellweger, a trebuit să poarte un costum care o făcea să arate mult mai corpolentă decât este în realitate, iar actorul James Franco a trebuit să mulgă o vacă "gay", o aluzie la rolul său din filmul "Milk - Preţul curajului".
Printre câştigătorii din anii anteriori ai acestui premiu se numără actriţele Meryl Streep, Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Scarlett Johansson şi actorii Christopher Walken, Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Harrison Ford, Steven Spielberg, Anthony Hopkins, Bruce Willis şi Ben Stiller.
Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", care s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare în întreaga lume. Al doilea album al lui Timberlake se numeşte "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Trei single-uri extrase de pe acesta s-au clasat pe prima poziţie în SUA: "SexyBack", "My Love" şi "What Goes Around... Comes Around". Până în ianuarie 2008, "FutureSex/LoveSounds" a înregistrat vânzări de peste 8 milioane de exemplare. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.
Justin Timberlake va apărea pe afişul filmului "The Social Network", a cărui acţiune are loc chiar la Harvard şi care prezintă povestea fondatorului reţelei Facebook.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Justin Timberlake a primit titlul de bărbatul anului din partea Universităţii Harvard.
 Vizualizări articol: 404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Justin Timberlake a primit titlul de bărbatul anului din partea Universităţii Harvard0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei