Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 ian 2010 - Anul XV, nr. 18 (4309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlotte Gainsbourg este imaginea unui nou parfum Balenciaga

Actriţa Charlotte Gainsbourg, fiica celebrului cuplu Jane Birkin - Serge Gainsbourg, va fi imaginea celui mai recent parfum lansat de casa de modă Balenciaga, informează site-ul Vogue.fr.
Balenciaga Paris este primul parfum pe care Balenciaga în lansează în ultimii 10 ani şi totodată primul semnat de Nicolas Ghesquière, actualul designer al casei de modă.
"Prietenia mea cu Nicolas Ghesquière, legătura noastră bazată pe admiraţie şi complicitate reciprocă, s-a consolidat în ultimul an. Speram în secret să fiu imaginea noului parfum al lui Nicolas pentru Balenciaga. Pentru mine, casa de modă Balenciaga este un al doilea cămin", a declarat Charlotte Gainsbourg.
"Stilul ei unic, talentul ei extraordinar şi graţia sa au fost mereu o inspiraţie pentru mine", a declarat, la rândul său, Ghesquière, referindu-se la Gainsbourg.
Parfumul va fi lansat la nivel global în luna februarie.
Charlotte Gainsbourg a câştigat în 2009 premiul pentru cea mai bună actriţă în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, pentru rolul său din filmul "Antichrist", unul dintre cele mai controversate filme ale lui Lars von Trier.
Conceput de Lars von Trier ca o "terapie" pentru a ieşi dintr-o depresie severă şi inspirat din visurile şi obsesiile sale, "Antichrist" prezintă tristeţea unei mame care şi-a pierdut fiul şi care îşi pierde minţile treptat. Soţul ei decide să încerce o terapie de şoc, ducând-o într-o cabană dintr-o zonă izolată în pădure, unde ea petrecuse o vară alături de fiul lor, în trecut. În acel loc, natura din jur îi inspiră viziuni din ce în ce mai angoasante, iar nevroza pune stăpânire pe femeie, conducând-o spre violenţe extreme. Succesiunea de violenţe din scenele finale ale filmului, care prezintă nuditate, sex şi automutilare, în care actorii au fost filmaţi frontal, a şocat şi intrigat, dar a iscat şi păreri admirative în rândul criticilor de specialitate.
La fel ca şi părinţii săi, Charlotte Gainsbourg are şi o carieră muzicală. Ea a debutat în 1984, înregistrând împreună cu tatăl, Serge Gainsbourg, său melodia "Lemon Incest". După doi ani, şi-a lansat primul său album, "Charlotte for Ever". Al doilea album al artistei, "5:55", lansat în 2006, a fost apreciat de criticii de specialitate şi a avut mare succes la public.
Recent, Gainsbourg a lansat un nou album, "IRM", despre care a declarat că a fost influenţat de rolul său din filmul "Antichrist".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlotte Gainsbourg este imaginea unui nou parfum Balenciaga.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlotte Gainsbourg este imaginea unui nou parfum Balenciaga0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei