Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2010 - Anul XV, nr. 16 (4307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston şi Gerard Butler, într-o fotografie incendiară, pe coperta revistei W

Actorii Jennifer Aniston şi Gerard Butler, despre care o parte a presei americane continuă să afirme că ar avea o relaţie secretă, au petrecut împreună două zile într-un deşert unde au realizat un set de fotografii incendiare pentru următorul număr al revistei W, informează popeater.com.
Jennifer Aniston, mult timp descrisă drept "fata din vecini preferată de americani", apare în fotografia de pe copertă purtând lenjerie sexy, iar scoţianul Gerard Butler apare în uniforma poliţiştilor din New York. Surse din presa americană susţin că viitoarea copertă a revistei W este incendiară şi mult mai "fierbinte" decât cea care îi prezenta pe Angelina Jolie şi Brad Pitt stând în pat.
Cei doi actori au făcut pereche şi la recenta gală a Globurilor de Aur, duminică, şi tot mai multe voci afirmă că prezenţa lor la ceremonie s-ar fi datorat unor raţiuni publicitare.
"Studioul le-a cerut să prezinte împreună un premiu la Globurile de Aur şi i-a obligat să stea pe două scaune alăturate pentru a urmări continuarea galei, sperând să îşi promoveze astfel următorul lor film, «Recompensă cu bucluc/ The Bounty Hunter»", a declarat unul dintre prietenii lui Butler.
"Deşi Gerry (Gerard Butler, n.r.) o place pe Jen (Jennifer Aniston, n.r.), ei nu au o relaţie de natură romantică. Imediat după încheierea galei Globurilor de Aur, Gerry abia aştepta să îşi ia la revedere de la ea şi să meargă la mai multe petreceri, iar Jen, care nu a fost niciodată genul petrecăreţ, s-a dus singură acasă", a adăugat aceeaşi sursă.
Jennifer Aniston a devenit celebră datorită rolului Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", care i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şi nu numai..." (2009).
Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Lara Croft: Tomb Raider", "Fantoma de la Operă", "PS: I love you", "Rocknrolla", "Gamer", "300 - Eroii de la Termopile" şi "Law Abiding Citizen".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston şi Gerard Butler, într-o fotografie incendiară, pe coperta revistei W.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Aniston şi Gerard Butler, într-o fotografie incendiară, pe coperta revistei W0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei