Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2010 - Anul XV, nr. 16 (4307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Elena Gheorghe îşi prezintă maşina la "Pro Motor"

Cântăreaţa Elena Gheorghe îşi va prezenta maşina la emisiunea "Pro Motor", difuzată sâmbătă, 23 ianuarie, la Pro TV, informează televiziunea.
Pentru cântăreaţa Elena Gheorghe, Moş Crăciun a pus sub brad anul trecut un cadou cu totul special: un Lexus RX450h. Şi pentru că Elena nu are încă permis, putem spune că maşina hibridă dotată cu două motoare, unul pe benzină de 3, 5 l şi 300 CP, şi un altul electric, este la pachet cu tot cu şofer. Cineva trebuie să şi conducă uimitorul Lexus de aproximativ 3.700 kg, iar acel cineva este chiar iubitul şi impresarul Elenei, Cornel Ene.
Sâmbătă la prânz, în emisiunea "ProMotor", cântăreaţa îşi prezintă "casa pe roţi", cum îşi numeşte chiar ea maşina spaţioasă şi confortabilă, care consumă puţin (10 l/100 km), este uşor de condus, e silenţioasă şi are un sistem extraordinar de sonorizare. Deşi a făcut şcoala de şoferi încă de acum trei ani, Elena Gheorghe a fost prea ocupată cu concertele şi nu a apucat să-şi dea examenul pentru carnet. Şi, chiar dacă recunoaşte că nu-i place să conducă, permisul de conducere rămâne totuşi o ambiţie pentru viitor.
Tot sâmbătă, la "Pro Motor", Elena Gheorghe îi povesteşte prezentatoarei emisiunii de la Pro TV, Roxana Ciuhulescu, despre prima maşină de care a fost îndrăgostită, un Opel Vectra, de care ea şi Cornel s-au despărţit foarte greu, dar şi despre cealaltă "casă pe roţi" cu care se plimbă prin ţară în turnee. Este vorba despre un Opel Vivaro, o maşină cu 8+1 locuri pe care Elena şi Cornel o folosesc pentru întreaga trupă (dansatoare şi instrumentişti) şi în care, la drum lung, distracţia este la maxim, cu jocuri de cărţi şi bancuri.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Elena Gheorghe îşi prezintă maşina la "Pro Motor".
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cântăreaţa Elena Gheorghe îşi prezintă maşina la "Pro Motor"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei