Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2010 - Anul XV, nr. 16 (4307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse, în regim de eliberare condiţionată pentru doi ani

Amy Winehouse este în regim de eliberare condiţionată pentru următorii doi ani, pedeapsa primind-o după ce a recunoscut că se face vinovată de agresarea directorului unui teatru de pantomimă din Londra, informează Reuters.
În vârstă de 26 de ani, Amy Winehouse şi-a recunoscut vinovăţia la ambele capete de acuzare - agresiune şi tulburarea liniştii publice.
Amy Winehouse l-a agresat pe 19 decembrie 2009 pe Richard Pound, directorul teatrului de pantomimă din oraşul Milton Keynes, Buckinghamshire, o suburbie a Londrei, după ce tulburase anterior desfăşurarea spectacolului "Cenuşăreasa" pus în scenă de actorii acestei instituţii. Cântăreaţa britanică a fost arestată şi anchetată patru zile mai târziu.
Potrivit avocatului acuzării, Julian Vickery, Amy Winehouse consumase alcool înainte de a ajunge la acel spectacol, în timpul căruia a vorbit cu voce tare şi i-a insultat pe actori, motiv pentru care o parte dintre spectatori i-au cerut să păstreze liniştea.
După ce a ieşit din sala de spectacol, Amy Winehouse i-a cerut lui Richard Pound să îi ofere ceva de băut şi l-a înjurat când acesta a refuzat-o.
În momentul în care Richard Pound i-a cerut să părăsească clădirea, "ea s-a simţit ruşinată, a considerat că i s-a vorbit de sus şi, fără să se gândească, l-a tras de păr şi l-a împins", a adăugat Julian Vickery.
Tribunalul britanic a decis ca Amy Winehouse să respecte un regim de eliberare condiţionată timp de doi ani şi a condamnat-o pe artistă la plata a 85 de lire sterline (138 de dolari) drept cheltuieli de judecată şi a 100 de lire sterline (163 de dolari) drept daune în favoarea lui Richard Pound.
Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy, a fost lansat în urmă cu peste trei ani. Însă, după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse, în regim de eliberare condiţionată pentru doi ani.
 Vizualizări articol: 366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse, în regim de eliberare condiţionată pentru doi ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei