Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2010 - Anul XV, nr. 15 (4306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mel Gibson: Renunţarea la alcool este un lucru grozav

Actorul şi regizorul australian Mel Gibson a declarat că se împlinesc patru ani de când nu mai bea alcool şi că a reuşit să se lase şi de fumat, informează Access Hollywood.
"Renunţarea la alcool este un lucru grozav. În curând se împlinesc patru ani de când nu mai beau. Nu-i rău deloc", a declarat cineastul.
Mel Gibson se află în această perioadă în plin turneu de promovare al celui mai recent film al său, intitulat "Scăpat de sub control/ Edge of Darkness", în care joacă alături de actorul britanic Ray Winstone.
Mel Gibson a mărturisit că se simte şi mai bine pentru că a reuşit chiar să renunţe şi la fumat. "În primele trei zile eşti ca un criminal care se plimbă cu un topor în mână. În a patra zi sunt şanse mari să ciomăgeşti pe cineva. În a cincea zi? Atunci esti OK... Însă e cu adevărat foarte dificil", a spus el.
Deşi nu i-a fost deloc uşor să renunţe la fumat, au existat şi câteva beneficii: "Am renunţat la fumat şi am slăbit 2,5 kilograme".
În plus, Gibson susţine că simte că organismul lui se oxigenează mult mai bine: "Acum poţi să respiri. Poţi să respiri până la capăt. Puţine persoane respiră până la capăt. Aproape nimeni. Aproape nimeni nu îşi umple plămânii cu aer curat, deoarece oamenii au uitat cum este să respiri până la capăt".
Mel Gibson, al cărui film va fi lansat la sfârşitul lunii ianuarie, a vorbit cu această ocazie şi despre fetiţa lui Lucia, născută în octombrie 2009: "E frumoasă ca un înger".
Gibson consideră ca Lucia, cel de-al optulea copil al său, a moştenit frumuseţea de la mama ei, cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva: "Din fericire, seamănă mai mult cu mama ei decât cu mine, e un înger, iar mama ei este o mamă minunată".
Cineastul australian, aflat în plin divorţ de soţia sa, Robyn Gibson, a recunoscut că deocamdată nu există planuri referitoare la o viitoare căsătorie cu Oksana Grigorieva.
Celebrul actor şi regizor australian are deja şapte copii împreună cu prima lui soţie, Robyn, care a cerut divorţul în aprilie 2009, după o căsătorie care a durat 28 de ani. Oksana Grigorieva are şi ea un fiu adolescent, împreună cu Timothy Dalton, fostul interpret al lui James Bond.
La puţin timp după depunerea actelor de divorţ, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006. Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani.
Mel Gibson a cunoscut-o pe cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva după ce aceasta a semnat un contract cu casa lui de producţie, Icon Records. Albumul ei, intitulat "Beautiful Heartache", a fost lansat în 2009.

Gibson este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi în anii '90 a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mel Gibson: Renunţarea la alcool este un lucru grozav.
 Vizualizări articol: 704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mel Gibson: Renunţarea la alcool este un lucru grozav0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei