Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 ian 2010 - Anul XV, nr. 14 (4305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce au purtat vedetele la gala Globurilor de Aur 2010

Actriţele de top de la Hollywood au purtat rochii spectaculoase pe covorul roşu din faţa Beverly Hilton din Los Angeles, cu ocazia celei de-a 67-a gale a Globurilor de Aur, însă cel mai popular accesoriu a fost panglica "Remember Haiti", în memoria victimelor cutremurului din această ţară.
Potrivit accesshollywood.com, multe dintre actriţe au purtat rochii spectaculoase, predominând nuanţele de negru, roz şi mov, altele au purtat rochii care le-au acoperit "insuficient" trupul, precum Mariah Carey, însă cele mai multe dintre starurile prezente la ceremonie au purtat panglica "Remember Haiti", în memoria victimelor teribilului seism care a afectat această ţară săptămâna trecută.
Înainte de începerea galei, în presa americană circulau multe speculaţii potrivit cărora cutremurul din Haiti va influenţa ceremonia din acest an, care va fi mult mai sobră decât în anii precedenţi. În timpul galei Globurilor de Aur, însă, au existat doar câteva menţionări ale acestei tragedii - discursul actriţei Maggie Gyllenhaal, în timp ce prezenta un premiu, şi anunţul făcut de George Clooney despre teledonul ce va fi organizat de mai multe posturi de televiziune americane în beneficiul victimelor din Haiti, care va avea loc vineri.
Actriţa Glenn Close a lăudat capacitatea actorilor de a se uni şi de a-i ajuta pe oamenii aflaţi în situaţii dificile. "Profesioniştii din acest domeniu au fost întotdeauna sensibili faţă de astfel de cauze", a declarat actriţa americană, prezentă pe covorul roşu într-o rochie de culoare închisă, cu paiete şi fără bretele.
"Multe actriţe au purtat rochii colorate, fără să fie însă strălucitoare. S-a putut constata faptul că s-a acordat o atenţie sporită detaliilor feminine şi că nu s-a pus accentul pe toalete care să şocheze", a explicat Cindy Weber Cleary, directorul diviziei Fashion de la InStyle Magazine. Ea le-a remarcat pe Kate Hudson, care a purtat o rochie albă creată de Marchesa, şi pe Nicole Kidman.
Au existat, totuşi, şi câteva momente controversate din punct de vedere al bunului gust, precum cel al apariţiei pe covorul roşu a cântăreţei Mariah Carey, care a purtat o rochie neagră, creaţie a designerului Herve Leger, considerată de critici mult prea mulată şi cu un decolteu mult prea generos.
În ciuda ploii care a stricat puţin planurile organizatorilor galei Globurilor de Aur, vedetele prezente la acest eveniment au reuşit să strălucească sub umbrele.
Sandra Bullock, premiată pentru rolul său din drama "The Blind Side", a purtat o rochie mov fără bretele, creată de Bottega Veneta, spunând că aceasta o face "să se simtă bine". Emily Blunt, Fergie, Diane Kruger şi Maggie Gyllenhaal au confirmat tendinţa din moda actuală, purtând rochii roz sau mov.
Lawrence Zarian, un expert în modă care lucrează pentru TV Guide Network, a declarat că la această gală au strălucit bijuteriile, rochiile cu o singură bretea, corsetele mulate pe talie, fustele largi şi tricotajele în cascadă.
Ca de obicei, negrul a reprezentat o alegere clasică şi inspirată pentru multe actriţe, inclusiv pentru Julia Roberts, Penelope Cruz, Kyra Sedgwick, Courteney Cox, Lea Michele şi Heather Graham, care au preferat această culoare.
Mulţi dintre bărbaţi au preferat costumele negre, însă unii dintre ei au ales să îşi înfrumuseţeze ţinuta prin câteva mici accesorii amuzante, aşa cum a făcut Mickey Rourke, ale cărui revere au fost realizate din imitaţie de piele de şarpe.
Rochia purtată de Penelope Cruz, o creaţie Giorgio Armani, a fost accesorizată cu un spectaculos colier în formă de floare.
Amy Adams a readus în atenţie moda rochiilor cu un umăr dezgolit, purtând un model semnat de Carolina Herrera. Meryl Streep a purtat o rochie neagră fără umeri, iar Jennifer Garner a purtat o rochie cenuşie Versace, cu mărgele aplicate.
Nu au lipsit nici combinaţiile îndrăzneţe - Gabourey Sidibe a purtat o rochie verde închis a designerului Kevan Hall, asortată cu centură de culoarea smaraldului.
Drew Barrymore a purtat o creaţie Versace de culoarea şampaniei, cu ciorchini din sticlă strălucitoare pe umăr şi şold. Kate Winslet a purtat o rochie Yves Saint Laurent albastru întunecat, cu o bretea şi cu o broderie fină de perle şi cristale. Julianne Moore a purtat o creaţie Balenciaga gri petrol şi a venit însoţită de Tom Ford, designerul devenit regizor.
Marion Cotillard a purtat o rochie verde închis semnată de Christian Dior, în timp ce Heidi Klum a apărut într-o creaţie gri Roberto Cavalli.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce au purtat vedetele la gala Globurilor de Aur 2010 .
 Vizualizări articol: 418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce au purtat vedetele la gala Globurilor de Aur 20100.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei