Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 ian 2010 - Anul XV, nr. 11 (4302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Moss dezvăluie secretele frumuseţii sale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Supermodelul Kate Moss s-a lăsat înduplecată şi a fost de acord să împărtăşească doamnelor şi domnişoarelor din întreaga lume secretele frumuseţii sale, care continuă să încânte.

În ultimul timp, Kate Moss a fost protagonista mai multor scandaluri, iar ştirile negative despre ea au ţinut, în repetate rânduri, prima pagină a ziarelor. Deşi s-ar putea crede că supermodelul a căzut în dizgraţia marilor creatori de modă, nu este nici pe departe aşa. Oricât de ocupată a fost cu problemele din viaţa personală, Kate Moss nu a renunţat nici o secundă la ritualurile de îngrijire impuse de cariera de fotomodel. De aceea, este şi acum vedetă pe podiumurile de prezentare, în special graţie frumuseţii sale naturale, dar şi datorită faptului că a învăţat să se îngrijească, pentru a arăta perfect la cei 36 de ani ai săi.
Primul sfat pe care Kate Moss îl dă doamnelor şi domnişoarelor în privinţa ritualurilor de frumuseţe este să bea cel puţin un litru şi jumătate de apă în fiecare zi. Efectele negative pe care băuturile răcoritoare carbogazoase şi alcoolul le au asupra texturii pielii şi asupra siluetei sunt deja binecunoscute. La fel de bine, toate femeile ştiu că acei aproape doi litri de apă care trebuie băuţi în fiecare zi sunt foarte importanţi, iar dacă îndemnul vine de la un manechin celebru, atunci chiar trebuie urmat. Este adevărat că frumoasa Kate Moss se mai abate din când în când de la regulă, dar spune că de fiecare dată compensează ieşirile în oraş, stropite cu alcool, bând şi mai multă apă. Tot legat de consumul de apă, Kate Moss spune că obişnuieşte să o bea cu multă gheaţă şi aromată cu felii de castravete. În plus, rondelele de castravete, care dau apei plate un gust deosebit, pot fi „reciclate” şi folosite pe post de remediu împotriva cearcănelor.

 

anechinul şi confortul

Kate Moss spune că principalul secret din spatele aspectului ei este odihna. Manechinul recunoaşte că doarme foarte mult pentru a-şi menţine tinereţea şi frumuseţea. Nu se ştie dacă faptul că doarme în timpul zilei contribuie în mod decisiv la menţinerea sa în formă, însă din cauza faptului că, de cele mai multe ori, prezentările de pe podium se desfăşoară seara şi chiar noaptea, pentru ea orele de somn din timpul zilei sunt indispensabile. Tot la capitolul confort, Kate Moss recunoaşte că atunci când călătoreşte foarte mult, dar nu numai atunci, căldura joacă un rol important. Supermodelul spune că mereu transportă cu ea o pătură groasă, pentru că organismul ei este obişnuit cu temperaturi destul de ridicate. De aceea, recomandă tuturor să îşi creeze propriul spaţiu confortabil şi călduros, în orice situaţie.

 

Trusa de cosmetice a lui Kate Moss

Ştie foarte bine de ce are nevoie o femeie pentru a fi mereu în formă şi pentru a arăta cât se poate de bine. Manechinul nu uită niciodată de importanţa cremei hidratante şi mărturiseşte că în fiecare geantă are câte un tub de loţiune de acest fel, pentru a nu lăsa pielea să se usuce. În plus, atunci când se află într-un mediu cu umiditate scăzută, Kate Moss foloseşte un spray cu apă termală, pe care o pulverizează când simte primele semne ale deshidratării.
De asemenea, Kate Moss nu renunţă vreodată la machiaj. Chiar dacă foloseşte doar rimel şi un ruj în nuanţe naturale, manechinul spune că nu pleacă niciodată de acasă fără să se machieze. Nici nu este de mirare, având în vedere că toată viaţa şi-a petrecut-o pe podium şi în culisele spectacolelor de modă şi, cu siguranţă, a învăţat fel şi fel de trucuri de la cei mai mari specialişti în domeniul frumuseţii şi machiajului. În plus, contractul semnat cu producătorul de cosmetice Rimmel o obligă să folosească acest gen de produse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Moss dezvăluie secretele frumuseţii sale.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Moss dezvăluie secretele frumuseţii sale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei