Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 ian 2010 - Anul XV, nr. 8 (4299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paris Hilton îşi caută "cea mai bună prietenă" într-un show la MTV

MTV difuzează, începând de mâine, de la ora 22.00, cel de-al doilea sezon al show-ului "Paris Hilton's My New BFF", informează postul de televiziune.
"Paris Hilton's My New BFF" va fi difuzat, din 13 ianuarie, în fiecare miercuri, pe MTV.
Pentru că alegerea din sezonul trecut nu s-a dovedit a fi cea mai inspirată, Paris va încerca din nou să-şi aleagă cea mai bună prietenă. Ea speră că testele şi probele la care vor fi supuşi concurenţii să o ajute să decidă care dintre participanţii la emisiune merită cu adevărat statutul onorabil de prieten. Din păcate, Paris nu a continuat relaţia de prietenie cu Brittany Flickinger, câştigătoarea primului sezon. "Am iubit-o, am avut încredere în ea, dar, câteodată, oamenii se schimbă prea mult şi nu îi mai recunoşti", a spus Paris.
În cel de-al doilea sezon al show-ului "Paris Hilton's My New BFF", lupta pentru titlul de BFF al lui Paris se dă între 13 fete şi 3 băieţi. Aceştia vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-i intra în graţii şi a o convinge că ei reprezintă cea mai bună alegere.
Show-ul, difuzat la MTV, o prezintă pe celebra moştenitoare a imperiului Hilton într-o "călătorie" pentru găsirea unui prieten la cataramă. Paris invită 17 potenţiali "cei mai buni prieteni" la Los Angeles, pentru a locui într-o vilă luxoasă, special amenajată pentru ei. Aceştia vor fi supuşi unor teste de loialitate şi rezistenţă ce au rostul de a o ajuta pe starletă să-şi găsească cea mai nouă BFF (Best Friend Forever).
Concurenţii trebuie să demonstreze că au acel ceva care îi va face să reziste în strălucitoarea şi, totodată, cruda lume a Hollywood-ului, în care presa este într-o permanentă căutare de ştiri senzaţionale, bloggerii sunt neobosiţi atunci când e vorba de iscodit în viaţa intimă, iar petrecerile de noapte sunt pline de tentaţii care mai de care mai riscante.
Fericitul câştigător al statutului de prieten al lui Paris va beneficia de sfaturi utile în viaţa oricărui aspirant la celebritate, dar şi de intrări libere la toate evenimentele exclusiviste.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paris Hilton îşi caută "cea mai bună prietenă" într-un show la MTV.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paris Hilton îşi caută "cea mai bună prietenă" într-un show la MTV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei