Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 ian 2010 - Anul XV, nr. 3 (4294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

David Beckham, prea puţin cunoscut pentru a apărea în "The Simpsons"

David Beckham nu a fost considerat suficient de celebru pentru a apărea în serialul animat "The Simpsons", producătorii refuzându-i fotbalistului britanic apariţia în propriul rol, informează cotidianul britanic The Independent, în ediţia online.
Deşi considerat de mulţi o imagine simbolică, consacrată de numeroasele campanii de marketing ale căror ambasador a fost, Beckham nu a fost transformat într-o "faţă galbenă" animată, alături de Bart şi Homer, pentru că producătorii cunoscutului serial tv de animaţie au considerat că nu este suficient de celebru în Statele Unite.
"A trebuit să-i dau telefon lui David Beckham şi să-i spun că-mi pare rău, dar nu credem că numele său are o notorietate la fel de mare şi pentru audienţele din Statele Unite", a declarat Al Jean, producătorul serialului "The Simpsons".
El a adăugat că i s-au adus numeroase reproşuri din această cauză şi că mulţi telespectatori nu au fost de acord decizia.
Printre celebrităţile britanice care au avut roluri în The Simpsons se numără Ricky Gervais, Emily Blunt şi Simon Cowell, care este la a treia apariţie în serial.
"The Simpsons" este unul dintre cele mai longevive şi mai populare seriale de animaţie americane, numărând 20 de sezoane şi peste 400 de episoade. A fost votat cel mai bun serial de televiziune a secolului 20 de către revista "Time", în 1998. "The Simpsons" ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului David Beckham, prea puţin cunoscut pentru a apărea în "The Simpsons".
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
David Beckham, prea puţin cunoscut pentru a apărea în "The Simpsons"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei