Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 ian 2010 - Anul XV, nr. 3 (4294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copiii actorului Charlie Sheen, vizitaţi de asistenţii sociali

Familia actorului Charlie Sheen a fost anchetată de Serviciile sociale după ce, la sfârşitul anului trecut, în prima zi de Crăciun, acesta a stat după gratii câteva ore, într-o închisoare din Colorado, pentru că şi-a atacat soţia, Brooke Mueller, cu un cuţit, informează femalefirst.co.uk.
Serviciile sociale din Pitkin County, Colorado, au raportat că gemenii, în vârstă de nouă luni, pe care Sheen îi are împreună cu soţia sa se simt bine, iar mama lor poate să aibă grijă de ei în continuare.
"Oamenii de la Serviciile sociale au vorbit cu Brooke, cu mama ei, cu tatăl ei vitreg şi cu bona şi le-au spus că totul pare în regulă, iar Brooke este o mamă excelentă", a declarat o sursă apropiată familiei.
"Brooke şi gemenii - Max şi Bob - vor să stea în casa pe care au închiriat-o în Aspen cel puţin încă o lună. Apoi se vor întoarce în Palm Beach, pentru a-şi vizita familia", a mai spus aceeaşi sursă.
Nu se ştie dacă reprezentanţii Serviciilor sociale au discutat şi cu Charlie Sheen.
Sheen, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat şi încarcerat sub acuzaţiile de agresiune fizică, ameninţări, provocare de pagube şi violenţă domestică, a declarat poliţia din Aspen. Sheen a rămas în închisoarea din Pitkin, Colorado, câteva ore, fiind eliberat după ce a depus o garanţie de 8.500 de dolari.
Două zile mai târziu, Brooke Mueller a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei.
Sheen şi Mueller, în vârstă de 32 de ani, s-au logodit în iulie 2007 şi s-au căsătorit în mai 2008. Fosta actriţă, devenită agent imobiliar, care a devenit a treia soţie a lui Sheen, a dat naştere unor băieţi gemeni în aprilie 2009.
Actorul american mai are două fiice, Sam şi Lola, în vârstă de patru, respectiv trei ani, cu o fostă "Bond Girl", actriţa Denise Richards, de care a divorţat în 2006, după un mariaj de patru ani. Sheen are, de asemenea, o fiică, Cassandra, în vârstă de 24 de ani, dintr-o relaţie anterioară.
Fiu al actorului Martin Sheen, care a jucat în "Apocalipsul acum" (1979) şi serialul "Viaţa la Casa Albă", frate al actorului şi regizorului Emilio Estevez, Charlie Sheen a obţinut primele sale roluri majore în filmele "Plutonul" şi "Wall Street", în regia lui Oliver Stone, la sfârşitul anilor '80.
După numeroase probleme cu justiţia în anii '90, provocate în special de consumul de droguri, de violenţe conjugale şi de scandaluri ce au implicat prostituate, Charlie Sheen este în prezent cel mai bine plătit actor de televiziune, graţie rolului din serialul de succes "Doi bărbaţi şi jumătate". Astfel, starul primeşte 875.000 de dolari pe episod.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii actorului Charlie Sheen, vizitaţi de asistenţii sociali.
 Vizualizări articol: 346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii actorului Charlie Sheen, vizitaţi de asistenţii sociali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei