Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 dec 2009 - Anul XIV, nr. 304 (4290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demi Moore, în conflict cu un fotograf, din cauza unor fotografii care ar fi fost modificate digital

Un fotograf care a realizat un pictorial cu Demi Moore, pentru numărul din decembrie al revistei americane W, refuză să îşi ceară scuze pentru declaraţiile sale potrivit cărora fotografiile au fost modificate digital, deşi a primit o cerere formală de la avocatul actriţei, informează imdb.com.
Demi Moore, care, potrivit presei americane, şi-ar fi făcut în trecut mai multe operaţii estetice, a fost protagonista unui pictorial realizat de fotograful Anthony Citrano, în luna noiembrie, pentru ediţia din luna decembrie a revistei W.
Fotografia de pe coperta revistei, în care Demi Moore apare având o siluetă foarte subţire, a devenit subiectul unei controverse, după ce Citrano a declarat că imaginea a fost editată de mai multe ori pentru ca şoldurile şi coapsele artistei să pară mai subţiri.
"Oare avut un ciudat accident de maşină care a lăsat-o fără o bucată din coapsă? Chiar şi aşa materialul pluteşte magic peste partea care lipseşte din coapsa ei", a scris Citrani pe site-ul său personal despre fotografiile cu Moore.
Reprezentanţii revistei au declarat că imaginea nu a fost editată, iar Demi Moore a publicat pe pagina sa de pe platforma Twitter o copie a fotografiei despre care spune că ar fi originalul.
Avocatul lui Moore, Marty Singer, i-a adresat lui Citrano o scrisoare oficială în care îi cere să îşi retragă afirmaţiile şi să îşi ceară scuze public.
"După cum bine ştiţi, imaginea clientei mele este foarte importantă pentru cariera şi viaţa ei, iar afirmaţiile false sau insinuările potrivit cărora ar apela la mijloace artificiale pentru a-şi modifica imaginea sunt prejudicioase", se arată în scrisoarea avocatului lui Demi Moore, pe care Citrano a publicat-o online.
Fotograful refuză, însă, să îşi ceară scuze sau să îşi retragă afirmaţiile.
"Nu voi face nici una din acestea (retractare sau scuze publice, n.r.)", a declarat Citrano.
Demi Moore, în vârstă de 47 de ani, a devenit cunoscută ca actriţă în anii '80, iar în următoarea decadă, ea a ajuns una dintre cele mai faimoase chipuri de la Hollywood. Moore a jucat în filme precum "Fantoma mea iubită", "Bobby", "Propunere indecentă", "Litera Stacojie", "Striptease" şi "Îngerii lui Charlie".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demi Moore, în conflict cu un fotograf, din cauza unor fotografii care ar fi fost modificate digital.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demi Moore, în conflict cu un fotograf, din cauza unor fotografii care ar fi fost modificate digital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei