Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 dec 2009 - Anul XIV, nr. 297 (4283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Taylor Swift, "cea mai uluitoare personalitate din 2009"

Cântăreaţa americană Taylor Swift a fost desemnată de editorii revistei People drept "cea mai uluitoare personalitate a anului 2009", într-o ediţie a acestei publicaţii care va ajunge, astăzi, în magazine, informează Reuters.
În aceeaşi ediţie, Kate Gosselin, mama a opt copii, devenită celebră în SUA după ce a participat la o emisiune-concurs de televiziune, a fost desemnată "mama tuturor reality show-urilor", iar cântăreaţa scoţiană Susan Boyle s-a impus la categoria "celebritatea surprinzătoare a anului".
Oprah Winfrey, care a anunţat că începând din 2011 nu va mai produce influentul ei talk show de televiziune, a primit titlul de "diva care se retrage", cuplul Brad Pitt-Angelina Jolie a fost desemnat drept "perechea cea mai puternică din showbizz", iar preşedintele american Barack Obama şi soţia sa, Michelle Obama, au primit titulatura de "primul cuplu".
Într-o categorie special creată pentru a marca declinul unor celebrităţi masculine în 2009, intitulată "Bărbaţi trimişi să doarmă în cuşca câinelui", au fost incluşi jucătorul de golf Tiger Woods, rapperii Kanye West şi Chris Brown, starul unui reality show Jon Gosselin şi vedeta de televiziune David Letterman, care a recunoscut că a avut aventuri cu mai multe angajate din echipa sa.
Rihanna, care a fost agresată în februarie 2009 de iubitul ei de la acea vreme, rapperul Chris Brown, a fost denumită "starul cu cea mai mare putere de revenire", după ce artista originară din Bahamas a acordat mai multe interviuri foarte curajoase în luna noiembrie şi a lansat un nou album.
Cei trei copii ai cântăreţului Michael Jackson, devenite brusc "vedete" după moartea tatălui lor în luna iunie, au fost denumiţi "Descendenţii", actorul John Travolta a primit titulatura de "tăticul cu inima frântă", după moartea din luna ianuarie a fiului său autist în vârstă de 16 ani, iar cântăreaţa pop Lady Gaga a câştigat categoria "cea mai şocantă celebritate".
Acest număr dublu al revistei People va fi lansată vineri, 18 decembrie.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taylor Swift, "cea mai uluitoare personalitate din 2009".
 Vizualizări articol: 861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Taylor Swift, "cea mai uluitoare personalitate din 2009"1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei