Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2009 - Anul XIV, nr. 291 (4277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ronnie Wood şi-a părăsit iubita cu 40 de ani mai tânără

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, şi-a părăsit iubita cu 40 de ani mai tânără, după ce au avut un conflict, săptămâna trecută, în urma căruia veteranul rocker a fost arestat, informează femalefirst.co.uk.
Potrivit unor surse, fosta iubită a rockerului, rusoaica Ekaterina Ivanova, se simte "devastată" din cauză că muzicianul a refuzat să continue relaţia cu ea, după ce el a fost arestat pentru că ar fi bătut-o, săptămâna trecută.
Deşi Ekaterina, în vârstă de 20 de ani, a declarat că nu va depune plângere împotriva muzicianului în vârstă de 62 de ani, relaţia lor era prea zbuciunmată pentru a continua, spun surse apropiate acestora. Mai mult, se pare că Ekaterina îl ironiza pe acesta pentru vârsta lui, iar înainte de ultima ceartă i-ar fi spus să pună pe numele ei o locuinţă a lui din County Kildare (Irlanda) - în valoare de 3 milioane de lire sterline -, pentru a-i demonstra că o iubeşte.
Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, a fost arestat de poliţia britanică, în noaptea de 2 spre 3 decembrie, sub acuzaţia de agresiune, fiind eliberat pe cauţiune după ce a fost anchetat.
Întrebat de presa britanică despre arestarea lui Ronnie Wood, un purtător de cuvânt al poliţiei din comitatul Surrey a declarat: "Putem să confirmăm faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani din Esher a fost arestat noaptea trecută, fiind acuzat de comiterea unei agresiuni în timpul unei dispute domestice". "El a fost eliberat în această după-amiază (3 decembrie, n.r.), pe cauţiune", urmând să se prezinte la o nouă audiere, în ianuarie, când va trebui să răspundă unor întrebări suplimentare, a adăugat aceeaşi sursă.
Poliţia britanică refuză, în general, să indice numele suspecţilor. Această arestare a avut loc în localitatea Claygate din comitatul Surrey.
Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stone, s-a despărţit oficial de soţia sa, Jo, ea obţinând, la începutul lunii noiembrie, un divorţ rapid în baza adulterului comis şi recunoscut de celebrul artist britanic. Nici Jo Wood, fost manechin, în vârstă de 54 de ani, nici Ronnie Wood, în vârstă de 62 de ani, nu au fost prezenţi la tribunal. Cuplul are doi copii.
Mariajul veteranului rocker s-a destrămat în momentul în care el a părăsit domiciliul conjugal din Londra, în 2008, pentru a petrece zece zile în Irlanda alături de rusoaica Ekaterina Ivanova, mai tânără cu 40 de ani decât muzicianul britanic.
Potrivit actualei legislaţii britanice în domeniul divorţurilor, Jo Wood a avut, în urma divorţului, dreptul la jumătate din averea soţului său, deşi avocaţii nu au precizat care este valoarea acesteia.
Surse din presa britanică susţin, însă, că averea lui Wood a scăzut în ultima perioadă, din cauza crizei economice mondiale, acesta scoţând la vânzare, la începutul anului, reşedinţa pe care o are în Irlanda.
Jo Wood controla o parte importantă din finanţele cuplului şi a ocupat funcţia de asistentă personală a legendarului chitarist timp de foarte mulţi ani. Ea este, totodată, director asociat în compania Rockyarch, considerată un adevărat "imperiu" în industria muzicală, dar şi secretara companiei Scream Art, implicată în numeroase proiecte artistice.
Ronnie Wood s-a alăturat trupei Rolling Stones în 1975, înlocuindu-l pe Mick Taylor. El este, de asemenea, un pictor apreciat.
Trupa Rolling Stones, compusă în prezent din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood, a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ronnie Wood şi-a părăsit iubita cu 40 de ani mai tânără.
 Vizualizări articol: 369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ronnie Wood şi-a părăsit iubita cu 40 de ani mai tânără0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei