Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2009 - Anul XIV, nr. 291 (4277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolas Cage, dat în judecată de mama fiului său mai mare, care îi cere daune de 13 milioane dolari

Actorul american Nicolas Cage a fost dat în judecată de o fostă iubită, mama fiului său mai mare, care îl acuză de fraudă şi încălcarea termenilor contractului şi îi cere daune de 13 milioane de dolari, a declarat, miercuri, avocatul reclamantei, citat de AFP.
Christina Fulton, cu care Nicolas Cage are un copil, Weston, în vârstă de 18 ani, spune că actorul i-a trimis în toamnă un ordin de evacuare din casa pe care o ocupa cu fiul ei, în Los Angeles, California.
Potrivit lui Fulton, Nicolas Cage s-a angajat, după separarea lor, că va pune această locuinţă pe numele ei, însă ea a a descoperit, odată cu ordinul de evacuare, că nu s-a întâmplat acest lucru.
Ea a decis, astfel, să îl dea în judecată pe actor, pentru fraudă şi încălcarea termenilor contractului, precum şi pe echipa însărcinată cu administrarea averii lui Cage, pentru "neglijenţă profesională", pentru că din cauza acestora a ajuns să aibă datorii la Fisc, potrivit documentelor depuse în justiţie.
Contactat de AFP, agentul actorului a refuzat să comenteze asupra acestui subiect.
Avocatul actorului, Marty Singer, a declarat pentru revista People că plângerea este "ridicolă şi absurdă". "Nicolas Cage i-a dat (fostei iubite, n.r.) trei milioane de dolari pe an, timp de mai mulţi ani, deşi nu era obligat să-i plătească anual decât 600.000 de dolari", a spus acesta.
În ultima vreme, Nicolas Cage s-a confruntat cu mari dificultăţi financiare.
La jumătatea lui octombrie, presa a publicat mai multe documente judiciare care indicau că acesta şi-a dat în judecată fostul impresar, pe care îl acuză că l-a ruinat după ce a făcut câteva investiţii riscante. Potrivit plângerii lui Cage, actorul datorează Fiscului american impozite în valoare de 6 milioane de dolari.
În aprilie, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că "nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice.
Luna trecută, revista People scria că două case ale actorului, situate în New Orleans, au fost puse sub sechestru şi vândute la licitaţie pentru că nu au fost plătite taxele şi impozitele.
În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice". Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolas Cage, dat în judecată de mama fiului său mai mare, care îi cere daune de 13 milioane dolari.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolas Cage, dat în judecată de mama fiului său mai mare, care îi cere daune de 13 milioane dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei