Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2009 - Anul XIV, nr. 291 (4277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mickey Rourke s-a logodit cu un top model din Rusia

Actorul american Mickey Rourke s-a logodit cu top modelul rus Elena Kuletskaya, cei doi plănuind să se căsătorească în Rusia, în primăvara 2010, informează foxnews.com.
Mickey Rourke, în vârstă de 57 de ani, are o relaţie cu top modelul rus, în vârstă de 24 de ani, de câteva luni şi a cerut-o de soţie pe aceasta în timpul unei cine romantice, în urmă cu o săptămână. Actorul american le-a mărturisit prietenilor săi că doreşte să se căsătorească în Rusia, în luna aprilie a anului viitor.
"Nu au rezervat încă restaurantul şi nici nu au pus la punct toate detaliile. El ştie doar că vrea să se căsătorească în aprilie şi a dorit să afle tot ce implică o ceremonie tradiţională de nuntă în Rusia", a declarat o sursă.
Elena Kuletskaya l-a părăsit pe starul pop Dima Bilan, pentru a avea o relaţie cu Mickey Rourke, căruia îi dă lecţii de limbă rusă, deoarece actorul american va interpreta rolul maleficului rus Whiplash din filmul "Iron Man - Omul de fier 2", ce va fi lansat în 2010.
În ultimele luni, Elena Kuletskaya a putut fi văzută alături de Mickey Rourke, printre altele, la gala anuală a revistei QG, desfăşurată la Royal Opera House din Londra, în luna septembrie, în timpul căreia actorul a primit titlul de bărbatul anului 2009.
În urmă cu o săptămână, tânăra rusoaică l-a însoţit pe Mickey Rourke la un magazin pentru animale, de unde cei doi au cumpărat un căţeluş care să-l ajute pe actor să treacă mai uşor peste moartea lui Loki, câinele său decedat la începutul acestui an, cu puţin înainte de gala premiilor Oscar.
După interpretarea reuşită şi lăudată de criticii de film a blândului Randy the Ram din "Luptătorul/ The Wrestler", rol pentru care a fost nominalizat la premiul Oscar, Mickey Rourke a acceptat să joace în filme de diferite genuri, printre care se numără lungmetrajul de acţiune al lui Sylvester Stallone "The Expendables", producţia indiană cu gangsteri "Broken Horses" şi "The Informers", care a avut premiera în ianuarie, la Festivalul de Film de la Sundance.
Înainte de anii '90, când cariera lui a intrat într-un con de umbră, Mickey Rourke a devenit celebru pentru interpretarea unor roluri de rebel, precum cele din filmele "Golanii/ Rumble Fish" (1983), "9 săptămâni şi jumătate" (1986), "Înger şi demon" (1987) şi "Stâlp de cafenea/ Barfly" (1987), inspirat din romanul omonim al lui Charles Bukowski.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mickey Rourke s-a logodit cu un top model din Rusia.
 Vizualizări articol: 409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Mickey Rourke s-a logodit cu un top model din Rusia3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei