Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 dec 2009 - Anul XIV, nr. 288 (4274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brad Pitt, producător al filmului "Vlad", inspirat din legendele despre Dracula

Compania de producţie înfiinţată de actorul american Brad Pitt va produce, în colaborare cu Summit Entertainment, lungmetrajul "Vlad", inspirat din legendele care circulă pe seama contelui Dracula, informează empireonline.com.
Acest proiect cinematografic, al cărui titlu este "Vlad", va beneficia de un scenariu scris de actorul Charlie Hunnam, cunoscut pentru rolurile din filmul "Green Street" şi serialul de televiziune "Sons Of Anarchy", regia filmului fiind asigurată de Anthony Mandler, un cunoscut regizor de videoclipuri, care a colaborat deja cu Rihanna şi Eminem.
"Vlad" va prezenta povestea tânărului prinţ Dracula, anticipând ascensiunea viitorului domnitor Vlad Ţepeş, monarhul valah aflat în spatele mitului Dracula.
Compania Summit Entertainment a achiziţionat drepturile asupra acestui proiect în urmă cu câţiva ani, însă proiectul nu a putut fi iniţiat din diverse motive. Potrivit blogului Heat Vision de pe Hollywood Reporter, Summit Entertainment speră să realizeze "un film îndrăzneţ din punct de vedere vizual despre o perioadă radicală din istorie".
Brad Pitt a interpretat în 1994 rolul unui vampir în filmul "Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor" în care a jucat alături de Tom Cruise.
În 1992, Francis Ford Coppola a regizat filmul "Dracula", în care au jucat Winona Ryder, Anthony Hopkins şi Gary Oldman. Scriitorul britanic Bram Stoker (1847-1912) l-a folosit pe Vlad Ţepeş ca sursă de inspiraţie pentru romanul său, "Dracula", publicat în 1897. Tot Bram Stoker a avut ideea să asocieze această legendă europeană cu un animal sud-american - liliacul hematofag denumit şi "Vampir" (Desmodus rotundus).
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt, producător al filmului "Vlad", inspirat din legendele despre Dracula.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brad Pitt, producător al filmului "Vlad", inspirat din legendele despre Dracula0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei