Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2009 - Anul XIV, nr. 286 (4272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cuplul Jolie-Pitt şi-a dus fiul cel mare la premiera unei drame despre Nelson Mandela

Angelina Jolie şi Brad Pitt au decis să le prezinte de timpuriu celor şase copii ai lor realităţile vieţii şi l-au luat pe fiul lor cel mare, Maddox, în vârstă de opt ani, la premiera unei drame despre Nelson Mandela, "Neînfrânt/ Invictus", regizată de Clint Eastwood, informează dailymail.co.uk.
Deşi majoritatea copiilor în vârstă de opt ani preferă, în general, desenele animate sau cel mai recent film din seria "Harry Potter", Brad Pitt şi Angelina Jolie au decis că fiul lor adoptat din Cambodgia, Maddox, ar trebui să vadă acest lungmetraj.
La premiera din Beverly Hills (Los Angeles) au fost prezenţi şi actorii principali din film, Matt Damon şi Morgan Freeman, buni prieteni ai cuplului Jolie-Pitt.
Lungmetrajul "Neînfrânt/ Invictus" prezintă povestea fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela în timpul Cupei Mondiale la rugby din 1995 şi felul în care el s-a folosit de acest sport pentru a uni o naţiune, până atunci dezbinată din cauza politicii de apartheid.
Morgan Freeman, în vârstă de 72 de ani, îl interpretează pe Nelson Mandela, iar Matt Damon, în vârstă de 39 de ani, joacă rolul căpitanului echipei naţionale de rugby a Africii de Sud, Francois Pienaar.
Deşi acest film nu se adresează copiilor mai mici de 13 ani - potrivit organismului de monitorizare a producţiilor cinematografice din SUA, care, pentru acest lungmetraj, au recomandat părinţilor "să fie extrem de atenţi" şi i-au avertizat că "anumite secvenţe ar putea fi nepotrivite pentru copiii mai mici de 13 ani" -, Brad Pitt şi Angelina Jolie au hotărât că fiul lor Maddox este suficient de matur pentru a asista la această premieră.
Filmul a fost regizat de Clint Eastwood, care a colaborat cu Angelina Jolie la drama "Schimbul/Changeling", pentru care actriţa americană a fost nominalizată la premiul Oscar în 2009.
Brad Pitt a colaborat cu Matt Damon, în filmele din trilogia "Ocean", şi cu Morgan Freeman, la filmul "Se7en". Totodată, Angelina Jolie a jucat împreună cu Morgan Freeman în filmul "Wanted", lansat în 2008.
Filmul "Neînfrânt/ Invictus" va avea premiera în România pe 5 martie 2010.
Angelina Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei - Maddox, acum în vârstă de 8 ani - din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal. După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuplul Jolie-Pitt şi-a dus fiul cel mare la premiera unei drame despre Nelson Mandela.
 Vizualizări articol: 602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuplul Jolie-Pitt şi-a dus fiul cel mare la premiera unei drame despre Nelson Mandela0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei