Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stevie Wonder a fost numit ambasador ONU pentru pace

Cântăreţul american Stevie Wonder, recompensat cu mai multe premii Grammy, a fost numit ambasador ONU pentru pace, graţie eforturilor sale umanitare întreprinse în favoarea persoanelor cu handicap, au anunţat, miercuri, reprezentanţi ai acestei organizaţii, citaţi de Reuters.
Ambasadorii ONU pentru pace sunt celebrităţi din domeniile cinematografic, muzical, literar şi sportiv care promovează acţiunile şi idealurile Organizaţiei Naţiunilor Unite printr-o serie de apariţii publice şi intervenţii în mass-media.
Într-un comunicat oficial, Ban Ki-moon, secretarul general ONU, l-a caracterizat pe Stevie Wonder, care este nevăzător, ca fiind "o veritabilă sursă de inspiraţie pentru tinerii din lumea întreagă despre cum să ai succes, în pofida deficienţelor fizice".
"El şi-a folosit în mod constant vocea şi relaţia specială pe care o are cu publicul pentru a crea o lume mai bună şi mai tolerantă, pentru a apăra drepturile civile şi drepturile omului şi pentru a îmbunătăţi vieţilor celor mai puţin norocoşi", a declarat Ban Ki-moon.
Stevie Wonder, în vârstă de 59 de ani, a orbit la puţin timp după naştere, dar a învăţat să cânte la muzicuţă, pian şi tobe încă de la vârsta de nouă ani.
De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri.
Stevie Wonder, renumit pentru piesele de succes "Superstition", "I Just Called to Say I Love You" şi "My Cherie Amour", a susţinut în 2008 un turneu mondial al cărui scop principal a fost, în opinia muzicianului, să răspândească în lume un apel la unitate pentru toate rasele şi religiile.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stevie Wonder a fost numit ambasador ONU pentru pace.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stevie Wonder a fost numit ambasador ONU pentru pace0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei