Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2009 - Anul XIV, nr. 279 (4265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soţia lui Berlusconi cere pensie alimentară de 3,5 milioane de euro pe lună

Veronica Lario, soţia lui Silvio Berlusconi, a cerut, în cadrul procesului de divorţ intentat premierului italian, să i se plătească o pensie alimentară de 43 de milioane de euro pe an, echivalentul a 3,5 milioane de euro pe lună, a scris cotidianul Corriere della Sera, citat de AFP.
"43 de milioane de euro pe an (...) Aceasta este suma pe care Veronica Berlusconi a cerut-o în cadrul procedurii de separare. Silvio Berlusconi a refuzat, propunând 200.000 de euro pe lună, această sumă fiind negociabilă şi putând urca până la 300.000 de euro pe lună", îşi informează cititorii aceeaşi publicaţie, ziarul cu cel mai mare tiraj din Italia, care a citat "surse bine informate".
Veronica Lario, în vârstă de 52 de ani, exasperată, după un mariaj de 30 de ani, de comportamentul soţului ei faţă de o serie de mai multe femei tinere, a cerut divorţul la începutul lunii mai.
Picătura care a umplut paharul a fost prezenţa, în aprilie, a lui Silvio Berlusconi, în vârstă de 72 de ani, la petrecerea de majorat organizată de o tânără blondă din Neapole, Noemi.
"Surse apropiate şefului guvernului au afirmat că o sumă cuprinsă între 60 şi 70 de milioane de euro a fost deja vărsată în contul Veronicăi", a adăugat cotidianul italian.
Maria Cristina Morelli, avocata Veronicăi Lario, a declarat pentru Corriere della Sera că nu doreşte să spună nimic presei despre clienţii săi.
Silvio Berlusconi şi Veronica Lario s-au cunoscut în 1980 şi s-au căsătorit civil zece ani mai târziu. Cei doi au împreună trei copii: Barbara, în vârstă de 24 de ani, Eleonora, în vârstă de 22 de ani, şi Luigi, în vârstă de 20 de ani.
Între 1996 şi 2007, Silvio Berlusconi a fost desemnat cel mai bogat om de afaceri din Italia. În 2008, el a ocupat a treia poziţie în acest clasament. Cu o avere estimată la 6,5 miliarde de dolari, Berlusconi a urcat pe a doua poziţie, în Italia, şi pe locul al 70-lea în clasamentul Forbes 2009 al celor mai bogaţi oameni din lume.
Fininvest, holdingul familiei Berlusconi, deţine Mediaset şi trei posturi comerciale de televiziune, fiind prezent şi în presa scrisă, prin grupul Mondadori, ce include peste 50 de firme. Trustul Fininvest este prezent şi în domeniile bancar, al asigurărilor - prin compania Mediolanum - şi în cel fotbalistic - prin clubul A.C. Milan.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţia lui Berlusconi cere pensie alimentară de 3,5 milioane de euro pe lună.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Soţia lui Berlusconi cere pensie alimentară de 3,5 milioane de euro pe lună4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei