Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2009 - Anul XIV, nr. 279 (4265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprah va realiza o emisiune specială de Crăciun la Casa Albă

Oprah Winfrey, supranumită "regina talk show-urilor diurne", îl va intervieva pe preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, în timpul unei emisiuni speciale de Crăciun a postului ABC, informează Reuters.
Postul de televiziune american a anunţat că emisiunea "Christmas at the White House: An Oprah Primetime Special" va fi difuzată duminică, 13 decembrie, la ora locală 22. Emisiunea va conţine un interviu cu preşedintele american, o conversaţie cu cuplul prezidenţial şi un tur la Casa Albă. Această emisiune specială va prezenta, totodată, câteva imagini de culise care vor arăta felul în care personalul de la Casa Albă se pregăteşte pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.
Această emisiune specială reprezintă primul interviu pe care Oprah i-l va lua lui Barack Obama după ce acesta a devenit preşedintele Statelor Unite.
Oprah Winfrey, care nu susţinuse niciodată vreun candidat la preşedinţie, a fost unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai lui Obama în timpul campaniei prezidenţiale, făcând campanie pentru acesta în cele mai importante dintre statele americane.
Oprah a fost prezentă atât la congresul din Chicago din noiembrie 2008, care a sărbătorit victoria lui Obama, dar şi la ceremonia de inaugurare în funcţie a preşedintelui Barack Obama din ianuarie, însă nu s-a implicat în politica administraţiei americane după alegerile din 2008. De curând, Oprah a intervievat-o pe fosta guvernatoare a statului Alaska şi totodată rivală a lui Obama, Sarah Palin.
Oprah nu a fost prezentă la primul dineu oficial oferit de cuplul Obama la Casa Albă, în seara de marţi, în onoarea premierului indian.
Emisiunea ei este lider de audienţă în cadrul programelor difuzate în timpul zilei, însă Oprah a realizat şi câteva emisiuni speciale, difuzate în prime time, cel mai notabil fiind interviul cu Michael Jackson, realizat în 1993, la ferma acestuia.
Oprah Winfrey a anunţat recent că nu va mai realiza emisiunea care-i poartă numele începând din 2011 şi că se va concentra asupra lansării propriei reţele de televiziune prin cablu, OWN.
"The Oprah Winfrey Show", difuzat din Chicago pe postul ABC în SUA şi în mai bine de 140 alte ţări, este una dintre producţiile TV cu cele mai mari încasări din industrie. În SUA, este cel mai urmărit program de televiziune pe timpul zilei, cu o medie de 7,1 milioane de spectatori.
Winfrey şi-a folosit show-ul şi pentru a lansa propria sa revistă, un club de carte care a tranformat autori în celebrităţi şi romane în bestselleruri, dar şi un canal de cablu TV, Oxygen, dedicat femeilor, abordând teme de lifestyle.
Winfrey, în vârstă de 55 de ani, este considerată unul dintre cei mai importanţi lideri de opinie din America, iar anul acesta s-a clasat pe locul 45 în topul Forbes al celor mai influenţi oameni din lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprah va realiza o emisiune specială de Crăciun la Casa Albă.
 Vizualizări articol: 348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprah va realiza o emisiune specială de Crăciun la Casa Albă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei