Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2009 - Anul XIV, nr. 275 (4261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica Bellucci este însărcinată în trei luni

Actriţa Monica Bellucci, care a filmat săptămâna trecută, timp de două zile, în Studiourile MediaPro de la Buftea, pentru lungmetrajul "The Whistleblower", a împărtăşit câtorva dintre colegii de platou o noutate - este însărcinată în trei luni, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Monica Bellucci deţine unul dintre rolurile secundare în filmul "The Whistleblower". Foarte comunicativă şi fericită, actriţa le-a spus câtorva dintre colegii de platou că este însărcinată în trei luni.
Monica Bellucci, în vârstă de 45 de ani, s-a născut în Città di Castello, Perugia, Italia. Este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel.
A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.
Vorbeşte fluent italiana, engleza, franceza şi spaniola şi nu locuieşte permanent cu soţul său, pentru a evita rutina. Ea locuieşte la Londra şi Roma, în timp ce el locuieşte la Paris. Împreună au o fiică, Deva, născută în 2004.
În "The Whistleblower", Bellucci joacă alături de Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave. Filmul este regizat de Larysa Kondracki, iar scenariul este bazat pe o poveste adevărată, a lui Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz), o poliţistă din SUA, care pleacă în 1999 într-o misiune de menţinere a păcii în Bosnia. Situaţia se complică în momentul în care Kathryn descoperă că în reţelele de trafic uman din zonă sunt implicaţi chiar oficiali ai ONU. Perseverenţa ei în anchetarea acestui caz şi dorinţa de a trage public un semnal de alarmă i-au pus în pericol nu doar cariera, ci şi viaţa.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Bellucci este însărcinată în trei luni.
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monica Bellucci este însărcinată în trei luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei