Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 nov 2009 - Anul XIV, nr. 272 (4258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Hudson, în rolul fostei soţii a lui Nelson Mandela

Jennifer Hudson a fost distribuită în drama "Winnie", în care va interpreta rolul fostei soţii a primului preşedinte sud-african de culoare, Nelson Mandela, informează Variety.com.
Jennifer Hudson o va interpreta pe Winnie Mandela în acest proiect cinematografic a cărui producţie va începe pe 30 mai 2010. Filmările vor avea loc în mai multe localităţi din Africa de Sud: Johannesburg, Cape Town, Transkei şi Robben Island, insula pe care fostul preşedinte sud-african a petrecut 18 din cei 27 ani de închisoare.
Regia filmului "Winnie" va fi asigurată de Darrell J. Roodt, veteranul cineast sud-african cunoscut pentru peliculele "Yesterday", "Cry, The Beloved Country" şi "Sarafina!".
Andre Pieterse, Roodt şi Paul L. Johnson au scris scenariul pentru acest film, inspirându-se din biografia "Winnie Mandela: A Life", scrisă de Preez Bezdrob.
Dacă Nelson Mandela, interpretat recent de Morgan Freeman în lungmetrajul "Invictus", regizat de Clint Eastwood, este o personalitate extrem de simpatizată şi de respectată pe mapamond, graţie luptei sale eroice împotriva politicii de apartheid, în schimb, fosta lui soţie, Winnie Mandela, este un personaj mult mai controversat. Ea a fost descrisă ca o mamă şi o soţie care a acţionat ca un suporter de neclintit al soţului ei activist, fiind încarcerată şi ea de autorităţile sud-africane pentru că organizase o campanie de eliberare a soţului ei şi pentru că milita ea însăşi împotriva politicii de apartheid. Imaginea lui Winnie Mandela a avut însă de suferit, ulterior, în urma legăturii cu o gardă de corp care a ucis un presupus informator al regimului în vârstă de doar 14 ani, fiind ulterior condamnată şi pentru fraudă.
"Am fost emoţionată când am citit scenariul. Winnie Mandela este o femeie complexă şi extraordinară, iar eu mă simt onorată pentru că sunt actriţa căreia i s-a cerut să o interpreteze. Aceasta este o parte importantă a istoriei care trebuie povestită", a declarat Jennifer Hudson, care urmează să interpreteze şi tema muzicală a filmului.
Jennifer Hudson este câştigătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur şi a unui BAFTA pentru prestaţia ei din musicalul "Dreamgirls". Cariera fostei participante la concursul "American Idol" şi-a continuat cursul ascendent, Hudson apărând, în 2008, şi în filmele "Totul despre sex" şi "The Secret Life of Bees". De asemenea, în februarie a câştigat un premiu Grammy pentru albumul de debut care îi poartă numele, lansat în 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Hudson, în rolul fostei soţii a lui Nelson Mandela.
 Vizualizări articol: 573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Hudson, în rolul fostei soţii a lui Nelson Mandela0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei