Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sophia Loren, intimidată de Daniel Day-Lewis

Sophia Loren a declarat că s-a simţit "inconfortabil" alături de Daniel Day-Lewis, în timpul filmărilor pentru musicalul "Nine", deoarece actorul britanic este "înspăimântător" şi "intimidant", informează femalefirst.co.uk.
Actriţa italiană a făcut parte din distribuţia acestui musical alături de o serie de staruri de prim calibru, precum Penelope Cruz, Nicole Kidman şi Judi Dench.
Dintre toţi colegii săi de pe platourile de filmare, singurul care a enervat-o pe Sophia Loren a fost Daniel Day Lewis, deoarece actriţa italiană a recunoscut că s-a simţit pusă în umbră de talentul actoricesc al starului britanic.
"Daniel (Day-Lewis - n.r.) este incredibil. E hipnotic, magic, frumos şi strălucitor, dar este, totodată, şi foarte înspăimântător. De fiecare dată când trebuia să filmez o scenă cu el, era atât de profund şi atât de autentic, încât totul devenea aproape intimidant", a mărturisit Sophia Loren.
"Nine" este un remake al filmului realizat de Federico Fellini, "Opt şi jumătate" (1963), regizat de Rob Marshall, după un musical cu acelaşi titlu pus în scenă pe Broadway. Filmul prezintă povestea regizorului italian Guido Contini, pe măsură ce acesta încearcă să îşi regăsească armonia în viaţa profesională şi personală, marcată de relaţiile dramatice pe care le are cu soţia, amanta, muza, agentul şi mama sa.
"Nine" va avea premiera pe 18 decembrie.
Simbol al cinematografiei italiene, recompensată cu două premii Oscar, pentru rolul din "La Ciociara" şi pentru întreaga carieră, Sophia Loren, în vârstă de 74 de ani, a fost votată, în 2006, drept "cea mai naturală frumuseţe din lume"şi nu a ezitat să pozeze în ipostaze sexi pentru ediţia din 2007 a celebrului calendar Pirelli.
Daniel Day-Lewis este unul din actorii de top ai generaţiei sale, autorul unei game largi de roluri, de la portretul recompensat cu un premiu Oscar al unei victime a paraliziei cerebrale din "My Left Foot" la cea mai recentă partitură a sa, recompensată cu al doilea premiu Oscar din carieră, din filmul "There Will Be Blood".
După "Bandele din New York" şi "Vârsta Inocenţei", Daniel Day-Lewis va colabora pentru a treia oară cu Martin Scorsese, în filmul "Silence", în care va interpreta rolul unui călugăr iezuit din secolul al XVII-lea.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sophia Loren, intimidată de Daniel Day-Lewis.
 Vizualizări articol: 403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sophia Loren, intimidată de Daniel Day-Lewis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei