Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Celine Dion a suferit un avort

Cântăreaţa canadiană Celine Dion, care a anunţat în luna august că este însărcinată cu cel de-al doilea ei copil, a pierdut sarcina după patru luni, informează popeater.com.
Cântăreaţa canadiană în vârstă de 41 de ani, care ar fi trebuit să aibă un al doilea copil împreună cu soţul ei, producătorul muzical Rene Angelil, a rămas însărcinată apelând la fertilizarea in vitro, folosind un ovul fecundat care fusese congelat încă din perioada în care încerca să conceapă primul copil al lor, Rene-Charles, născut în 2001.
Sarcina artistei canadiene a fost confirmată în luna august, de agentul de presă al cântăreţei. Recent, însă, un membru al familiei a declarat pentru revista In Touch: "Rene şi ea (Celine Dion - n.r.) fac eforturi susţinute pentru a avea un al doilea bebeluş, dar în prezent ea nu este însărcinată".
Celine Dion a luat hotărârea de a avea un al doilea copil în 2007, după ce a terminat seria de concerte susţinute în Las Vegas şi s-a consultat cu medicul ei, Zev Rosenwaks.
Celine Dion a declarat la începutul acestui an că îşi dorea un al doilea copil, după încheierea turneului ei mondial, "Taking Chances". "Vom mai face o încercare după încheierea turneului meu. Sper să rămân gravidă din nou. Nu îmi fac prea multe speranţe. Cu toate acestea, am fost deja binecuvântaţi. Am încercat şase ani pentru a-l avea pe Rene-Charles. Avem deja copilul nostru minune", a declarat ea în emisiunea găzduită de Oprah Winfrey.
Rene Angelil, fostul manager al cântăreţei canadiene, mai are trei copii din două căsătorii anterioare.
Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, în sânul unei familii melomane cu 14 copii. Adolescenta cu o voce deosebită l-a întâlnit pe René Angelil la vârsta de 12 ani, când i-a cântat "Ce n'était qu'un rêve". Celine Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Celine Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Celine Dion a suferit un avort.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celine Dion a suferit un avort0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei