Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2009 - Anul XIV, nr. 262 (4248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce - trei trofee la gala MTV Europe Music Awards 2009

Cântăreaţa americană Beyonce a primit trei trofee la gala MTV Europe Music Awards 2009, care a avut loc joi seară, în capitala Germaniei, spectacolul celebrând 20 de ani de la căderea Zidului Berlinului, informează Reuters.
Beyonce a fost desemnată câştigătoarea categoriilor "cea mai bună cântăreaţă", "cel mai bun cântec" ("Hallo") şi "cel mai bun videoclip" ("Single Ladies (Put a Ring on It").
Gala MTV Europe Music Awards (EMA) este considerată una dintre cele mai prestigioase din industria muzicală din afara Statelor Unite ale Americii.
Tot joi seară, trupa irlandeză U2 a susţinut un concert gratuit, pentru circa 10.000 de fani, în faţa Porţii Brandenburg din Berlin, oraşul în care a avut loc prima gală MTV Europe Music Awards, în 1994. Bono, solistul trupei, a interpretat hituri precum "One", "Sunday Bloody Sunday" şi "Beautiful Day", în timpul acestui concert care a durat 30 de minute. La puţin timp după concert, Bono a fost prezent pe scena O2 World Arena din Berlin, pentru a ridica în numele U2 trofeul MTV Europe Music la categoria "cea mai bună trupă live".
Rapperul Jay-Z, soţul cântăreţei Beyonce, s-a numărat şi el printre laureaţii galei, fiind desemnat câştigătorul categoriei "cel mai bun artist urban".
Totodată, Eminem a fost desemnat câştigătorul categoriei "cel mai bun cântăreţ". El le-a mulţumit fanilor prin intermediul unui mesaj video înregistrat.
Câştigătorii acestei gale sunt aleşi în urma voturilor online exprimate de telespectatori. Reprezentanţii postului MTV, o subunitate a trustului Viacom, au declarat că peste 100 de milioane de voturi au fost exprimate în 2008.
În 2009, gala EMA 2009 a fost dominată de artiştii americani. Una dintre puţinele excepţii a fost grupul german Tokio Hotel, câştigător al categoriei "cea mai bună trupă", la care au mai concurat mai cunoscuţii Black Eyed Peas şi Kings of Leon.
Rockerii de la Green Day, care au cântat în deschiderea galei, au primit trofeul pentru cea mai bună trupă rock, Placebo a primit premiul la categoria "Alternative", în timp ce formaţia Linkin Park a fost câştigătoarea categoriei "cel mai bun concert live", iar maNga - "cea mai bună trupă europeană".
Marii perdanţi ai serii au fost rockerii de la Kings Of Leon, care, deşi au avut cele mai multe nominalizări - cinci -, au plecat acasă cu mâna goală.
Lady Gaga, cunoscută pentru ţinutele sale extravagante şi pentru stilul ei original electro-dance-pop, a fost singurul artist solo care a primit tot cinci nominalizări, reuşind, totuşi, să câştige trofeul la categoria "cel mai bun artist debutant".
Cântăreaţa americană Katy Perry, prezentatoarea galei EMA, pentru al doilea an consecutiv, şi-a ţinut promisiunea anterior făcută şi a susţinut un număr inspirat din filmul "Cabaret", cu Liza Minnelli, a cărui acţiune se desfăşoară în Berlinul anilor 1930.
Pe scena acestei gale au mai urcat pentru a susţine recitaluri Shakira ("Did It Again"), Leona Lewis ("Happy") şi Beyonce ("Sweet Dreams").
În timpul galei a fost difuzat un colaj audio-video în memoria regretatului "rege al muzicii pop", Michael Jackson.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce - trei trofee la gala MTV Europe Music Awards 2009.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce - trei trofee la gala MTV Europe Music Awards 20090.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei