Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2009 - Anul XIV, nr. 260 (4246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna rupe tăcerea, la zece luni după ce a fost agresată de fostul ei iubit, Chris Brown

Cântăreaţa Rihanna a rupt tăcerea la zece luni după ce a fost agresată de fostul ei iubit, rapperul Chris Brown, vorbind despre "umilinţa" simţită atunci când fotografia în care apărea cu faţa plină de contuzii, realizată ca probă la dosar de poliţia americană, a apărut în presă, informează AFP.
Într-un interviu acordat ediţiei americane a revistei Glamour, care a desemnat-o "femeia anului 2009", starleta originară din Barbados a povestit că a fost şocată de consecinţele mediatice ale agresiunii căreia i-a căzut victimă.
La câteva zile după incident, care a avut loc în februarie, cu puţin timp înainte de gala premiilor Grammy, o fotografie în care Rihanna apărea cu chipul tumefiat a fost publicată în presă, în urma unor scurgeri de informaţii cu care s-a confruntat poliţia din Los Angeles.
"A fost umilitor. Nu este o fotografie pe care ai dori să o vadă cineva. Am avut impresia că am fost abuzată. Am avut impresia că devenisem un subiect amuzant pe internet, dar toate aceste lucruri se întâmplau în viaţa mea reală", a declarat cântăreaţa.
Rihanna, în vârstă de 21 de ani, a declarat cu această ocazie că îşi doreşte să devină purtătoare de cuvânt a tuturor femeilor care sunt victime ale violenţelor conjugale şi să vorbească în numele tinerelor femei care au suportat astfel de abuzuri.
Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It", a fost condamnat, în august, la cinci ani de închisoare cu suspendare şi la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a ajuns la o înţelegere cu parchetul american, care i-a permis să evite închisoarea. În plus, el este obligat să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri faţă de victima sa, timp de cinci ani.
Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Cel mai recent album de studio al său se numeşte "Rated R" şi va fi lansat pe 23 noiembrie.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna rupe tăcerea, la zece luni după ce a fost agresată de fostul ei iubit, Chris Brown.
 Vizualizări articol: 346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Rihanna rupe tăcerea, la zece luni după ce a fost agresată de fostul ei iubit, Chris Brown1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei