Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2009 - Anul XIV, nr. 260 (4246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Bălan şi Petrişor Ruge dansează din nou cha-cha-cha la "Dansez pentru tine"

Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, foşti concurenţi ai emisiunii "Dansez pentru tine", vin, vineri, la Pro TV, de la ora 20.30, pentru a le arăta concurenţilor acestui sezon cum se dansează perfect cha-cha-cha, informează postul de televiziune.
Mereu fericiţi să revină în formula cu care au cucerit România şi nu numai, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge vor să împărtăşească din experienţa acumulată de ei în dans şi să arate câţiva paşi dintr-un stil clasic şi rapid - cha-cha -, pe care-l stăpânesc şi cu care au obţinut multe note de 10 în concurs.
Stilul la care s-au luat, de-a lungul istoriei "Dansez pentru tine", cele mai mari note din concurs şi la care s-au făcut cele mai multe complimente legate de implicarea şi frumuseţea concurenţilor a fost folclorul românesc. Nea Marin Barbu şi fiica sa vor demonstra la începutul emisiunii cum se face un dans popular perfect.
Din motive obiective, actriţa Emilia Popescu nu va putea ajunge la cea de-a treia ediţie a emisiunii din acest sezon, iar în locul ei, la pupitrul juriului va fi chiar specialistul în folclor, Nea Marin.
Matilda Pascal Cojocăriţa este invitata specială a serii de vineri în ringul de la "Dansez pentru tine". Alături de fiul ei, ea va dansa un vals pentru a ajuta o familie numeroasă şi săracă. Soţii Juhos şi-au crescut exemplar toţi cei şase copii, patru fete şi doi băieţi. Sunt o familie veselă în ciuda lipsurilor materiale. Tatăl, Remus, este plecat în Spania cu un contract de muncă, aceasta fiind singura soluţie pentru ca familia să supravieţuiască. Chiar dacă fetiţa lor cea mai mică este bolnavă de parapareză spastică, fiindu-i imposibil să se deplaseze, şi chiar dacă au neajunsuri, buna dispoziţie a fost mereu prezentă în familia lor.
Momentul culminant al serii va fi duelul în urma căruia una dintre perechi va părăsi competiţia. Pentru Andreea Mantea şi Daniel Lazăr, aflaţi pentru a doua oară la un pas de eliminare, şi pentru Kamara şi Iulia Deliu, seara de vineri poate fi ultima din competiţie.
Andreea şi Daniel Lazăr, în vârstă de 18 ani, din Piatra Neamţ, dansează pentru cel mai important om din viaţa lui Daniel, mama lui, care a avut o viaţă grea, iar acum trece printr-o perioadă dificilă. Visul mamei lui Daniel este să poată asigura un viitor celor doi copii pe care i-a luat în plasament şi de care are grijă aşa cum a avut şi de Daniel şi de fratele lui. Telespectatorii care vor să o ajute pe mama lui Daniel pot vota prin sms la 1276, cu textul "Andreea", sau pot suna la 0900 760 602.
Kamara şi Iulia Deliu şi-au pus tot sufletul în coregrafiile executate, însă au primit cele mai mici note din concurs. Cu lacrimi în ochi a primit Iulia vestea că se va lovi de un duel pentru a merge mai departe în concurs. Kamara şi Iulia Deliu, în vârstă de 19 ani, din Chişinău, dansează pentru visul tatălui Iuliei, pentru care acesta a muncit toată viaţa. El şi-a dorit dintotdeauna ca familia lui să aibă o casă. Indiferent cât a muncit, nu a reuşit să termine casa pe care a început-o acum 16 ani, pentru că întotdeauna cele mai importante au fost fetele lui şi bunăstarea întregii familii. Din cauza crizei, nu a mai fost plătit pentru ultimele luni de muncă, iar fetele lui s-ar putea să nu-şi poată termina studiile, deci nici nu mai poate fi vorba de terminarea casei. Telespectatorii care vor să voteze perechea formată din Kamara şi Iulia Deliu o pot face trimiţând sms la 1276, cu textul "Kamara", sau sunând la 0900 760 603.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Bălan şi Petrişor Ruge dansează din nou cha-cha-cha la "Dansez pentru tine".
 Vizualizări articol: 1605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andreea Bălan şi Petrişor Ruge dansează din nou cha-cha-cha la "Dansez pentru tine"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei