Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 nov 2009 - Anul XIV, nr. 259 (4245)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spice Girls s-ar putea reuni pentru a cânta la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012

Trupa britanică Spice Girls ar putea să se reunească din nou şi să cânte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, informează accesshollywood.com.
Mel B, una dintre membrele grupului Spice Girls, speră că Simon Fuller, managerul trupei, să reuşească să le reunească pe cele cinci fete la timp pentru a participa la evenimentul din 2012 din capitala Marii Britanii.
"Dacă cineva poate să facă acest lucru, atunci acea persoană este Simon Fuller. E cea mai bună. Sunt din Marea Britanie şi consider că e ceva extraordinar că viitoarele Jocuri Olimpice vor fi organizate la Londra. Abia aştept să fiu acolo împreună cu celelalte fete", a declarat Mel B.
Luni, Simon Fuller a declarat pentru presa britanică că speră într-adevăr să le convingă la timp pe Mel B, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel C şi Emma Bunton pentru a fi pregătite să cânte împreună cu ocazia deschiderii viitoarelor Jocuri Olimpice.
"Ele reprezintă atât de mult pentru industria muzicală britanică şi nu pot să mă gândesc la un prilej mai bun decât acesta pentru a se reuni şi a cânta din nou împreună. Publicul le doreşte, ca trupă, la fel de mult ca întotdeauna", a declarat Simon Fuller pentru cotidianul britanic The Mirror.
"Nu vor dori să interpreteze hituri precum «Wannabe» şi la vârsta de 40 de ani, însă este uimitor cât de des vorbesc oamenii despre o altă reunire a lor. Cred că dacă vor fi de acord să o facă, o vor face în 2012", a concluzionat managerul britanic.
Primele informaţii despre o posibilă reunire a trupei Spice Girls au apărut în această vară, când patru dintre fostele fete Spice, mai puţin Posh, s-au întâlnit pentru a discuta acest subiect, fără însă a oferi presei alte detalii.
Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power". În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.
Trupa s-a destrămat în februarie 2001, după ce, pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", dar nu au mai avut foarte mare succes.
În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, în care au plecat în turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spice Girls s-ar putea reuni pentru a cânta la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012 .
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spice Girls s-ar putea reuni pentru a cânta la Jocurile Olimpice de la Londra, din 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei