Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2009 - Anul XIV, nr. 255 (4241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, a lansat o linie vestimentară

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, a lansat o linie vestimentară, desenele şi schiţele sale urmând să fie imprimate pe diverse articole vestimentare şi accesorii ce vor fi comercializate de departamentul de lux al lanţului de magazine Liberty, informează nme.com.
Această linie vestimentară, lansată oficial marţi, 27 octombrie, reprezintă colaborarea dintre Ronnie Wood şi Tamara Salman, directorul de creaţie al trustului Liberty. Cei doi au hotărât împreună să producă iniţial o colecţie mică, formată din doar câteva articole vestimentare, pe care vor apărea imprimate câteva dintre desenele şi schiţele realizate de celebrul chitarist britanic.
Pentru început, ei au decis să folosească doar trei desene pentru aceste imprimeuri. Printre acestea se numără şi desenul "I Feel Like A Painting", despre care Ronnie Wood spune că a fost realizat "în ziua în care a decis să îşi schimbe viaţa".
Din seria produselor "I Feel Like A Painting" fac parte o rochie fără mâneci, o geantă de zi şi un model de tricouri bărbăteşti.
În afara reţelei de magazine Liberty, aceste articole vestimentare sunt disponibile şi în reţeaua Harrods din Londra, dar şi într-o serie de magazine din Japonia, Irlanda, Italia şi Statele Unite.
Ronnie Wood s-a alăturat trupei Rolling Stones în 1975, înlocuindu-l pe Mick Taylor. El este, de asemenea, un pictor apreciat. Trupa Rolling Stones, compusă în prezent din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood, a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, a lansat o linie vestimentară.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, a lansat o linie vestimentară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei