Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2009 - Anul XIV, nr. 255 (4241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mihaela Rădulescu se află în discuţii cu Antena 1 pentru emisiuni speciale de sărbători

Mihaela Rădulescu se află în discuţii cu postul Antena 1 pentru a realiza câteva emisiuni speciale de sărbători, a declarat vedeta de televiziune într-un interviu acordat ziarului Jurnalul Naţional.
Mihaela Rădulescu, care a revenit recent în România după o absenţă de cinci luni, perioadă în care a locuit la Monaco, spune că, "în principiu", va realiza câteva emisiuni speciale de sărbători, la postul Antena 1.
"Discutăm această posibilitate. Pot confirma doar că e vorba de Antena 1", spune Mihaela Rădulescu. Ea precizează că ar realiza din nou o emisiune periodică, precum "Duminica în familie", "în condiţiile în care s-ar transmite în direct de la Monaco".
Mihaela Rădulescu a revenit în România pentru a-şi lansa un nou volum, "Nişte răspunsuri", o carte care "e mult mai multă ficţiune decât realitate". Volumul, publicat de editura Polirom, este ilustrat de Horaţiu Mălăele.
"Încerc să mă apropii de roman, asta vreau să scriu din totdeauna. O versiune a cărţii era gata din primăvară, dar, după anul acesta foarte plin din viaţa mea, am simţit să scriu altfel, să rescriu texte ce apăruseră în Elle sau în Jurnalul, să scriu nuvele unde să las personajele să trăiască, să aibă amăgiri şi iubiri (...) Desenele lui Horaţiu Mălăele transformă cartea într-o expoziţie, într-un spectacol în care personajele îşi spun povestea fie din cuvinte, fie din imagini, alteori imaginea dă răspuns la întrebarea unor cuvinte. Fiecare text, fiecare desen, fiecare alăturare dintre o poveste şi alta are un tâlc şi poate fi un răspuns la o întrebare stăruitoare", a explicat Mihaela Rădulescu.
Totodată, Mihaela Rădulescu va lansa noi magazine de haine pentru copii, după cel lansat în luna august la Constanţa.
În plus, Mihaela Rădulescu spune că lucrează la a treia sa carte, un roman. "E romanul la care lucrez de câteva luni. Şi care va fi şi scenariu de film de lungmetraj, al doilea pe care-l scriu", explică vedeta de televiziune.
Ea mai spune că are în plan să regizeze şi două videoclipuri, pentru Connect-R şi pentru Zob, dar şi să aducă în România un program destinat copiilor cu boli incurabile.
Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste zece ani în televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfârşitul lunii mai, renunţând la emisiunea "Duminica în familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat de Mihaela Rădulescu a fost fiul său, Ayan. Ulterior, Mihaela Rădulescu s-a mutat, împreună cu fiul său, la Monaco.
Viaţa Mihaelei Rădulescu a fost în atenţia presei în mai multe rânduri în acest an, după divorţul său de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihaela Rădulescu se află în discuţii cu Antena 1 pentru emisiuni speciale de sărbători.
 Vizualizări articol: 309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihaela Rădulescu se află în discuţii cu Antena 1 pentru emisiuni speciale de sărbători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei